Oct 31, 2011

Movie Monday #23 - Tuntematon

Movie Mondayn haaste tällä viikolla oli suositella elokuvaa, josta muut eivät ole koskaan kuulleetkaan. Tämä nyt vähän riippuu siitä keneltä kysytään, mutta varmasti taas noista kauhuleffojeni joukosta löytyy sellaisia. Kauhua ahkerasti seuraaville ne on varmaankin tuttuja, mutta ihan perustallaajat eivät välttämättä ole nähneet niitä. Toisaalta taas, tuskin ne edes kiinnostavat niitä. Joten en nyt edes osaa sanoa kenelle tämä suosittelu on osoitettu ja vielä kivempaa on se, että näitä ei välttämättä ole julkaistu ainakaan r2-levyinä. Leffahyllystäni osuu silmiin Gutterballs (2008), jonka myös esittelin hiljattain täällä. Night Visionsista löytyneitä on mm. I Drink Your Blood (1970) jonka esittelin täällä, Brain Damage (1988) josta lyhyesti täällä ja Danza Macabra (1964) jonka traileri alapuolella. Vähän kauhun ulkopuolelta tulee mieleen Fun (1994), jonka esittely täällä.


2 comments:

  1. Gutterballs vaikuttaa hivenen mielenkiintoiselta, vaikka kannen viittaus Maniaciin ei ainakaan minua innosta koska en pahemmin Maniacista pitänyt.
    Lajityypityksenä näyttää olevan sekä horror että comedy, mutta kyseessä ei taida kuitenkaan olla mikään varsinainen parodiaelokuva?
    Katsotaan jos tulee vastaan, niin ehkä sen voisi vilkaista läpi.

    ReplyDelete
  2. Gutterballsille on tehty monia erilaisia kansia ja julisteita, jotka on eri leffojen inspiroimia, Maniac ei siis ole mikään erityisen näkyvä juttu itse leffassa. Niin ja tosiaan se ei ole parodiaelokuva, vaikka niitä vaikutteita muista leffoista näkyykin, mutta ei siis tosiaankaan mihinkään Scary Movie -tyyliin!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...