May 2, 2012

Movie Monday #47 - Special songs

Tällä viikolla Movie Monday kysyy sellaisia biisejä, joita on kuullut ensimmäisen kerran jossakin elokuvassa ja tämän vuoksi on tutustunut kyseisen bändin tuotantoon paremminkin. Koska näitä tällaisia biisilöytöjä on aika reilusti, niin keskityn nyt sellaisiin bändeihin, joiden kokonaisia levyjä on soitossa yhä ja jätän yksittäiset biisilöydöt ulkopuolelle. Ihan ykköslöytöni on aiempaankin musiikkihaasteeseen vastaamani Empire Recordissa kuultava Plowed-biisi ja sen esittävä bändi Sponge. Nykyäänkin Spongen musiikkia tulee kuunneltua aika ahkerasti ja olisi hienoa nähdä se joskus livenäkin. Plowed on ihan lempibiisejäni ja se onkin mielestäni yhä Spongen paras biisi.

 

Toinen mainittava voisi olla bändi nimeltään Fastway, jonka käsialaa on koko Trick or Treat -elokuvan soundtrack. Leffassa kuullaankin lukuisia hyviä biisejä tältä bändiltä. En ollut aiemmin kuullut Fastwayta, mutta hankittuani kyseisen soundtrackin hyllyyni, on tämä levy pyörinyt hyvin usein soittimessani. Muutenkin Fastwaylta löytyy paljon hyviä biisejä.

 

Lisäksi voisin vielä mainita yhden kotimaisen löydön: Suburban Tribe. Suburban Triben musiikkiin tutustuin aikoinaan kuultuani Sairaan kaunis maailma -leffassa First Spring Dayn. Tuon jälkeen bändin musiikkia ja uraa onkin tullut seurattua paljon. Pidän nykyään Suburban Triben musiikista niin sillä vanhemmalla kuin uudemmallakin solistilla, harmi että tämänkin bändin vihoviimeinen keikka tuli nähtyä viime vuonna.

 

2 comments:

  1. iik, sairaan kaunis maailma! kultainen 90-luku...

    ReplyDelete
  2. Sairaan kaunis maailma oli ilmestyessään ihan mun suurimpia suosikkeja. Ja nyt oli muuten pakko pitkästä katsella koko leffa, kun näki tuon musavideon!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...