May 26, 2012

100 Movie Facts About Me - Part XII


Osa 12

56. Näin muuton keskellä sitä todella huomaa, kuinka paljon niitä leffoja onkaan hyllyyni kertynyt. Kummasti muuttolaatikot täyttyivät jo pelkästään dvd-koteloista.

57. Silti jatkuvasti huomaan hyllystäni yhä puuttuvan joitakin aika tärkeitäkin leffoja. Viimeisimpänä tajusin tänään, etten ole koskaan tullut hankkineeksi Forrest Gumpia dvd:nä! Vhs-kasettina tämä kyllä löytyy, mutta niitä ei enää tule katseltua.

58. Aitoja (siis ei-tv:stä-nauhoitettuja, niitä vasta löytyisikin...) vhs-leffoja minulla on muuten 87 kappaletta.

59. Suurin aarteeni vhs-kaseteistani oli/on Elm Street -boksi, jossa on leffat 1-3. Sain maksaa siitä aika pitkän pennin aikoinaan!

60. Olen huomannut, etten aina voi täysin luottaa arviointikykyyni yhden katselun jälkeen joidenkin leffojen suhteen. Olosuhteet vaikuttavat hyvin paljon ja esimerkiksi pitkän leffateatteritauon jälkeen huonompikin elokuva saattaa vaikuttaa siellä teatterin penkissä paljon paremmalta kuin se onkaan.


Osa 11 täällä

2 comments:

  1. Minulta ei löydy Gumpia kumpanakaan versiona. Sen verran monta kertaa se on telkkarista tullut (taitaa pyöriä telkussa tälläkin hetkellä), että en enää sitä viitsi hyllyyni ostaa, vaikka se onkin varsin pätevä pätkä....

    Samoin on käynyt monelle muullekin leffalle, joista en tosin jaksa muistaa esimerkiksi tähän yhtäkään :D

    ReplyDelete
  2. Se kyllä tulee niin usein tv:stä, että on varmaan sen takia tullut aina siirrettyä hankintaa jonnekin tulevaisuuteen. Eipä tuota nytkään tule hetkeen hankittua, kun tosiaan katselen sitä juuri nyt Neloselta tuossa taustalla :P

    Ja varmasti muita vastaavanlaisia tapauksia on muutamakin, mutta en keksi minäkään tähän hätään yhtään esimerkkiä!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...