Apr 29, 2012

100 Movie Facts About Me - Part XI


Osa 11

51. Haluaisin osallistua jonkun oikean elokuvan tekemiseen jollain tavalla. Kokemusta löytyy mm. aikoinaan näytelmäkerho-ohjaajana lasten lyhäreiden ohjaamisesta ja kuvauksesta. Puhumattakaan niistä teininä kavereiden kanssa metsässä kuvatuista laadukkaista Blair Witch -kauhupätkistä. Niin ja toki osallistuin myös meidän abivideon kaikkiin tuotantovaiheisiin! Olen siis puoliksi ammattilainen jo. (Pitänee toteuttaa se elokuva Wiseau-tyylillä ja tehdä kaikki itse.)

52. Haluaisin myös ihan oikeasti päästä mukaan Oscar-gaalaan. Vaikka seat fillerinä?

53. Tämä on ehkä vähän noloa, mutta kelaan toisinaan leffojen alkutekstien yli suoraan tapahtumien alkuun. Tosin katson niitä aina edes hetken, jotta näen millaiset ne on ja tapahtuuko taustalla jotakin olennaista. Toisaalta taas saatan usein jäädä lukemaan lopputekstejä ja ärsyttää, kun joskus ne katkaistaan kesken tv:ssä!

54. Stressaannun siitä, jos en ehdi katsoa leffoja. Silloin on liian kiire, jos viikosta ei pysty uhraamaan parituntista edes yhdelle leffalle. (Eli nyt.)

55. Silloin kun en vaan oikeasti ehdi katsoa leffoja, tapanani on kerätä hyllystäni erillistä pinoa niistä leffoista, jotka aion katsoa seuraavaksi. Sitten kun taas ehdin katsoa jotain, saatan valita jotain ihan muuta ja sen pinon leffat voi laittaa takaisin paikoilleen.


Osa 10 täällä

3 comments:

 1. Tuo numero 55 on minullekin hyvin tuttua. Ja joskus kun esimerkiksi tulen myöhään kotiin ja päivälle suunniteltu leffa jää väliin, niin samalla tavalla kuin luen kirjaa sängyssä ennen nukkumista, otan kirjan sijaan muutaman leffan ja luen niiden takakansia.

  ReplyDelete
 2. Jos tuota 51:stä rupeat jossakin kohtaa toteuttamaan, niin tässä olisi yksi halukas lähtemään mukaan. Yhden lyhytfilmin olen näes joskus kauan sitten käsikirjoittanut ja ollut mukana sen tekemisessä lyhäriksi. Niin ja sketsishowtakin olen kirjoitellut erään kumppanin kera. Siitä tosin ei tullunna koskaan mitään sen valmiimpaa...

  ReplyDelete
 3. noir, joo tuota takakansien lukemista tulee muuten itsekin harrastettua. Köyhän miehen versio elokuvan katselusta.

  Tuoppi, innostuin kyllä jo vähän liikaa tuosta, että teen kaiken itse. Tosin toki tarvitsen siihen itse tähdittämääni leffaan lisäkseni myös muita taitavia näyttelijöitä! Mutta ihan vakuuttava CV sullakin elokuvatuotannosta!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...