May 29, 2012

Movie Monday #51 - Nolo suosikki

Movie Monday kysyy tällä viikolla noloja suosikkeja, siis sellaisia huonoja leffoja, joista vaan jostain kumman syystä pitää. No niitähän riittäisi. Olen itsekin sitä mieltä, että tykkään monista huonoista leffoista. Kuten olen aiemminkin kertonut, niin pidän lähes kaikista kauhuleffoista vaikka ne olisikin aika huonoja. Mitään leffoja en kyllä jaksa nolostella ja tykkään niistä huonoistakin varsin avoimesti. Ehkä nämä seuraavat eivät kuitenkaan olisi niitä ensimmäisiä mainostettavia, jos joku kyselee mistä leffoista pidän. Ensimmäiseksi haluan mainita leffan, jota harmittelin jälkikäteen, etten tajunnut vastata tähän vanhaan haasteeseen. Se taitaa kuitenkin sopia myös tähän haasteeseen ja kyseessähän on siis Book of Shadows: Blair Witch 2 (2000)! Kirjoitin leffasta muuten pari vuotta sitten täällä.

Traileri

Toinen vähän samaan kastiin menevä on The Rage: Carrie 2 (1999). Siitäkin kirjoitin tänne.


Komedian puolelta tähän voisi mainita (mielestäni) hauskan leffan: Dude, Where's My Car? (2000). Kirjoitukseni leffasta löytyy täältä.


Neljäskin on vielä mahdutettava mukaan ja sehän on siis Sabrina the Teenage Witch (1996)! Se tv-sarja on kyllä parempi (kertonee jotain leffan tasosta...), mutta tykkään tästäkin jollakin hölmöllä tavalla, vaikka tajuankin sen huonouden. Noitajutut jaksaa viihdyttää.


Kyllä näitä riittäisi lisääkin...

5 comments:

 1. Blair Witch 2.

  Eiköhän tämä ole tässä. Voittaja on löytynyt. :-D

  ReplyDelete
 2. Ah, Blair Witch ja Carrie kakkonen, ihan parhaita :D

  ReplyDelete
 3. Anzi, jes olen jälleen kerran ylpeä leffamaustani ;)

  Isilrah, no jep :D

  ReplyDelete
 4. Ei Blair Witch 2:sta mitään vikaa puutu :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...