Nov 21, 2011

Movie Monday #26 - Xmas Time

Movie Mondayn haaste koskee tällä viikolla jouluaiheisia, tai muuten vain omaan jouluun kuuluvia, leffoja. Tästähän riittäisi juttua, koska satun rakastamaan joululeffoja. Itselleni uppoaa jopa hölmöt komediat, siirappiset jutut, lapselliset jutut, nyyhkytarinat - jos ne vaan on jouluisia. Pidän nykyään myös joululeffaputkia joulukuussa, vaikka alun perin katselinkin jouluna lähinnä vain sen suurimman joulusuosikkini: (National Lampoon's) Christmas Vacation (1989).


Palaan joululeffoihin taas heti tuossa joulukuun puolella paremmin, joten jääköön suuremmat jaarittelut nyt pois. Aikaisempien joulujen leffajutut pääsee katsomaan tästä, viimeisimpänä siellä näkyykin viime jouluaatolta juuri tämä Christmas Vacation.


Kuva: listal.com

4 comments:

  1. Minä RAKASTAN kaikkia Griswoldin perheen elokuvia. No, se eka ei ole niin hauska, mut tämä, European vacation ja Vegas vacation on huippuja.

    ReplyDelete
  2. Niin minäkin, tosin tykkään myös ekasta paljon. Harkitsin joskus, että sijoittaisin kaikki loputkin Vacation-leffat pitkin vuotta katsottavaksi, kun tämäkin tulee katseltua joka vuosi jouluna. :P Hulvattoman hauskoja leffoja!

    ReplyDelete
  3. Kuuluu ehdottomasti minunkin suosikkeihin. Samoin kuin muutkin Vacation-pätkät. Ehtoja klassikkoja ovatten :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...