Nov 14, 2011

Movie Monday #25 - Hävettää myöntää, mutta...

Movie Monday haastoi kertomaan näkemättä jääneestä elokuvasta, jonka kaikki muut ovat nähneet. Olen aika hyvin kunnostautunut tämän suhteen, sillä monta hävettää myöntää, mutta en ole nähnyt -elokuvaa löytyi listoiltani vielä muutama vuosi sitten sitä edeltäneiden nuoruuden nolojen asenneongelmien takia ("minähän en sitä katso koska a) kaikki muut tykkää siitä, b) se on muka pakko olla katsottu, c) se on tietty genreä jne."). Tämän takia muutama vuosi sitten listalta olisi löytynyt mm. Tuntematon sotilas, Star Warsit, Terminatorit. Oikeastaan hävettää enemmän sen aiempi asenne kuin jonkun leffan näkemättömyys.


Yksi näkemättä jäänyt leffa on kuitenkin Die Hard (1988), jota olenkin nyt säästellyt joulun leffaputkea varten. Ei se nyt varsinaisesti hävetä, mutta haluaisin olla nähnyt sen. Toinen voisi olla Hyvät, pahat ja rumat (1966), koska tämä roikkuu niin monilla parhaimmat leffat ikinä -listoilla kärkipäässä, kuten IMDb Top 250 -listan sijalla 4. Kauhun puolelta harmittaa ainakin, että The Burning (1981) on vielä näkemättä.


Kuva: listal.com

2 comments:

  1. The Burning... mikä? :D Joo, en oo nähnyt minäkään, enkä siten olekaan ollut tietoinen siitä, mutta korvan taakse pistetään sekin.

    Itsellä ei ole mikään kiire Hyvien, pahojen ja rumien kanssa, vaan katon sen sitten joskus, kun tulee sopivasti eteen, mutta siihen saattaa hyvinkin mennä vuosia, eikä se oikeastaan haittaa minua ollenkaan. Joskus penskana katselin sitä kai puolisen tuntia, mutta en vain innostunut. No, ehkä seuraavalla kerralla sitten. :D

    ReplyDelete
  2. The Burning on sellainen leffa, jonka(jenkki)kauhuharrastajat tuntuvat mainitsevan joka toisen leffan yhteydessä ja vertaavat aina siihen. "Hävettää" siinä mielessä, etten välttämättä sitten ymmärrä näitä vertauksia :D Monet myös mainitsee sen parhaimmaksi slasheriksi ikinä, niin siinäkin mielessä kiinnostaisi tietysti nähdä.

    Sama itselläni tuon Hyvien, pahojen ja rumien kanssa. Ei oikeastaan ihan hirveästi innosta katsoa sitä, mutta kyllä sitä nyt täytyy edes yrittää katsoa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...