Nov 23, 2011

100 Movie Facts About Me - Part VI


Osa 6  

26. Tätä kysytään hämmentävän usein, mutta ei, en ole koskaan ostanut mitään leffaa vahingossa uudestaan. En ymmärrä, miten joku ei tietäisi mitä kaikkea omasta hyllystä löytyy! Leffathan on rakkaita lapsia...

27. Tapanani oli nuorempana ottaa talteen perheemme NYT-liitteestä tv:stä tulevien elokuvien listaus (olikohan siinä aina kerrallaan kuukauden elokuvat?) ja merkitä siihen eri värisillä huomiokynillä katsottavat leffat.

28. Kirjoitin lapsena jonkin aikaa käsin elokuvapäiväkirjaa, johon merkitsin kaikki katsomani leffat ja annoin niille tähdet. Olisi hauskaa löytää se vihko ja katsoa mitä mieltä olen ollut!

29. Yritän nykyäänkin aina välillä laittaa tähditykset leffojen yhteyteen, mutta siitä ei vain koskaan tule yhtään mitään. "En voi antaa tälle kolmea tähteä, kun tämäkin sai kolme ja se oli parempi. Mutta tämä taas sai kaksi ja puoli ja oli se sitä parempi. Mutta..." Mahdotonta.

30. Olen nähnyt ainoastaan yhden Pixarin animaatioelokuvan. Kyseinen leffa on Toy Story (1995), jonka kävin katsomassa heti sen ilmestyessä elokuvateatterissa. Jostain syystä ne muut on vaan jäänyt katsomatta, vaikka kaikki niitä hehkuttaakin.


Osa 5 täällä

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...