Nov 19, 2011

DVDs

Esittelyssä vaihteeksi uusimmat dvd-hankintani!


Ginger Snaps (2000)

Niin hämmentävältä kuin se itsestänikin kuulostaa, en ole nähnyt tätä! Katselin kuitenkin juuri tämän ilmestymisen aikoihin ihan urakalla teinikauhuleffoja, mutta jostain syystä tämä on jäänyt väliin. Nyt olen lähiaikoina törmännyt blogeissa hehkutukseen tästä, niin täytyyhän se nähdä.

Urban Legend (1998) + Urban Legends: The Final Cut (2000)

Todistaakseni edellisen väitteen, Urban Legend oli tuolloin yksi lemppareistani lukuisten muiden teinikauhujen rinnalla. Jatko-osankin olen nähnyt, mutta en yhtään muista kuinka huono se oli. Saattoi olla ihan hyväkin.

Jacob's Ladder (1990)

En itseasiassa ollenkaan muista, että olenko nähnyt tämän. Elokuvan kuvaus kuulostaa hämärästi tutulta, mutta ei sitten kuitenkaan. Joka tapauksessa tämä vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta leffalta, uskoisin tykkääväni.


Kuvat: listal.com

2 comments:

  1. Tuo Jacob's Ladder on sisällöltään hieman samantyyppinen kuin esim. Silent Hill pelit. Kakarana en tykännyt, mutta myöhemmin, aikusemalla iällä kylläkin. Niin se mieli vaan muuttuu...

    ReplyDelete
  2. Silent Hillejä en ole pelannut (tai edes leffaa nähnyt), mutta idealtaan ovat toki tuttuja. Ja saa kieltämättä tämänkin leffan kuulostamaan vieläkin houkuttelevammalta. Taidan laittaa Jacob's Ladderin vielä tänään pyörimään, mielenkiinto on jo suuri!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...