Aug 22, 2012

Movie Monday #57 - Posters

Movie Monday käsittelee tällä viikolla leffajulisteita. Seinilläni on vuosien varrella ollut aika monien eri leffojen kuvia, mutta tällä hetkellä sieltä ei löydy mitään varsinaisia leffajulisteita. Kehystettynä seinälläni on kuitenkin tämä elokuva-aiheinen juliste:


Yksi mieleenpainuneimmista leffajulisteista on alla näkyvä The Truman Show:n juliste, joka olikin lapsuudenkotini seinällä monia vuosia. Sitä oli kiva jäädä tuijottelemaan ja tutkailemaan mitä kaikkia kuvia siihen olikaan mahdutettu. Mielestäni aika nerokas idea juuri tälle leffalle.


Ottaisin mielelläni seinilleni lisääkin elokuva-aiheisia julisteita, mutta kelpuutan ainakin tällä hetkellä vain mustavalkoisia kuvia, joten tarjonta on aika vähänlaista ja tietysti olen myös tarkka siitä, mistä leffoista julisteet saavat olla. Joka tapauksessa mm. näiden leffojen kuvat ovat jossain vaiheessa käyneet seinälläni:P.S. Kevin Smitheilyt on nyt pakon sanelemana tauolla, kun seuraavaa leffaa ei löytynyt valmiiksi hyllystäni, eikä se ole vieläkään saapunut...

4 comments:

 1. Yksi leffa puuttuu vielä välistä (Zack & Miri), mutta tuli kyllä tuo Cop Outkin tilattua. Kumpaakaan en olekaan nähnyt aiemmin!

  ReplyDelete
 2. The Truman Show. <3
  Scream. <3
  Requiem for a Dream. <3

  Ei mulla muuta (ja tarkoitin vaan nyt noita julisteita). Tai no, jotain tuon Kellopeliappelsiinin kaltaisia leffatauluja voisin itekin ottaa joskus seinälleni.

  ReplyDelete
 3. Tykkään itsekin erityisesti tuosta Requiem for a Dreamin julisteesta ja haluaisen sen vieläkin seinälleni. Tosin sen värikkyys häiritsee (sisustuksessa), joten päädyin sellaiseen ratkaisuun, että tulostin mustavalkoisena pienen kuvan tuosta laiturikohtauksesta ja kehystin sen.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...