Aug 13, 2012

Movie Monday #56 - Uudestaan!

Movie Monday kysyy tällä viikolla sellaista elokuvaa, joka tulee katseltua aina vaan uudestaan ja uudestaan. Näitähän riittäisi! Ei kai olisikaan järkeä täyttää hyllyään leffoilla, mikäli niitä ei tulisi katseltua uudelleenkin. Joitakin erinomaisia leffoja katselen kyllä ihan tarkoituksella harvemmin, hyvä esimerkki tällaisesta on lempileffani Unelmien sielunmessu, jonka olen nähnyt ehkä viisi kertaa sen jälkeen, kun näin sen ensimmäistä kertaa teatterin penkissä vuonna 2000. En vaan halua kuluttaa sitä puhki, olisi todella suuri menetys jos sen ahdistavuus vähenisi. Villi veikkaukseni kuitenkin on, että useimmiten pyörivä leffani on Almost Famous (josta pidemmin täällä). Se ei ole paras leffa ikinä, mutta se on kuitenkin yksi suosikeistani ja jaksaa ihastuttaa jokaisella katselukerralla (vaikka sen katsoisi monta kertaa peräkkäin, kokeiltu on).


Tarkemmin mietittyäni myös perinteisistä halloween- ja joululeffoistani löytyy aika hyviä kilpailijoita tälle, sillä ne kuitenkin tulee katseltua takuuvarmasti kerran vuodessa! Halloween-leffoista ykkösenä tällöin olisi Trick or Treat ja joululeffoista tietysti Christmas Vacation.


3 comments:

 1. Joulupuu on Kärvennetty on oma moneen kertaan katsottu suosikkini vacation-leffoista ja joka kerta se jaksaa naurattaa

  ReplyDelete
 2. Nuo Vacation-pätkät kyllä pitäisi katsoa taas uudestaan. Hommaa vaikeuttaa vain se, että minulta löytyy tällä hetkellä sarjan kaksi ekaa leffaa. Muut täytyy jostakin etsiä käsiin. Paitsi se Randy Quaidin tähdittämä spin-off. Se on huano...

  ReplyDelete
 3. ...noir, se todellakin kestää uusintakatselut vuodesta toiseen ja naurattaa yhtä paljon aina. Itse en ole kyllä osannut päättää mikä on suosikkini Vacation-leffoista, mutta tuo tulee sattuneesta syystä useimmiten katseltua.

  Tuoppi, en ole ihan varma olenko edes nähnyt tuota Eddien omaa leffaa, mutta voin kuvitella kuinka laadukas se on...

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...