Aug 30, 2012

DVDs

Tulipahan tehtyä ilmeisen hyvä ostos. Onneksi tämä oli oikeastaan ilmainen, sillä tarvitsin vain nopeasti jotakin vitosella saadakseni muista ostoksista kahdenkympin alennuksen. Mutta olisin ehkä voinut ottaa ilmaiseksikin jotakin muuta.


Nopealla vilkaisulla kaupassa tämä Serial Killer Collection vaikutti ihan mielenkiintoiselta, ainakin aihepiirinsä vuoksi. Sen nimikkeet kuulostivat vain kaukaisen tutuilta ja kannesta sai irti lähinnä sen tiedon, että leffat ovat vuosilta 2004-2006. Oletinkin Black Dahlian olevan samalta vuodelta se vähän tunnetumpi leffa, jonka vuoksi nappasinkin mukaan tämän boksin. Ei se kuitenkaan sitten ollut se sama. Tämä boksihan pitää siis sisällään seuraavat elokuvat:

Black Dahlia (2006) 
B.T.K. Killer (2005)
Zodiac Killer (2005) 

Kotona aloin sitten tarkastella vähän lähemmin näitä leffoja ja imdb:ssä näkyvät arvosanat alkoivatkin vähän mietityttää, sillä näillä leffoilla on korkeimmillaan 1.8/10. Mutta ei se ennenkään ole kertonut mitään siitä, että tulenko itse pitämään leffasta. Tässä vaiheessa huomio kuitenkin kiinnittyi myös siihen asiaan, että nämä kaikki on ohjannut ja kirjoittanut sama henkilö. Ulli Lommel. Dungeon Girl... Jep.

3 comments:

  1. En tiedä pitäisikö ottaa osaa vaiko nauraako? Ehkä teen molempia... :D

    ReplyDelete
  2. Naurakaa vaan :D Pienen ketutuksen lisäksi itseänikin lähinnä naurattaa.

    Kostoksi tyhmyydestäni pistän itseni vielä joskus katsomaan nämä kaikki putkeen!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...