Aug 30, 2011

MovieMonday #14 - "I eat Green Berets for breakfast"

Movie Mondayn haasteena tällä viikolla oli kertoa oma suosikki action-leffoista. Ja taas kerran voin linkata tähän kirjoitukseeni, jossa paljastin etten ole juuri katsellut toimintaleffoja. Valitsen tähän kuitenkin pitkäaikaisimmat action-suosikkini, kaksi leffaa, joita olen katsonut lapsuudesta asti ajattelematta niiden olevan toimintaleffoja, mutta sitähän ne ovat. Ja nämä molemmat taitaa samalla istua myös guilty pleasureiksi, eivät nämä ehkä maailman arvostetuimpia pätkiä ole, edes action-leffoina. Molemmat ovat kuitenkin erittäin hyvää viihdettä!

Toinen on Con Air (1997)! Suosikkini leffassa ei suinkaan ole Nicholas Cage tai John Cusack, vaan Steve Buscemi ja John Malkovich. Ne pahimmat pahikset.


Ja toinen on, kaikista niistä monista Arskan tähdittämistä toimintaleffoista, Last Action Hero (1993)! Kuinka paljon sitä itsekin toivoi saavansa tuollaisen maagisen leffalipun, jolla voi hypätä leffan seikkailuihin mukaan. Tai muuten vaan saada yksityisnäytöksiä leffateatterissa. Ai niin, taidan yhä toivoa näitä asioita.

6 comments:

 1. Aika monella näkyy olevan Arnoldi kuviossa mukana tässä haasteessa. Niin myös itselläni... :D

  ReplyDelete
 2. Joo jotenkin kummasti se on hyvin edustettuna tässä haasteessa :P

  ReplyDelete
 3. Last action hero on niin symppis elokuva! Komediallisista Arska-leffoista parhaita :)

  ReplyDelete
 4. Se on kyllä kiva leffa, pitäisi taas katsoa pitkästä aikaa!

  ReplyDelete
 5. Mäkin tykkään Last Action Herosta normaalia enemmän, mutta edellisestä kerrasta on sen verran pitkä aika, etten ole enää varma, miten nykyään iskisi.

  Con Air on sekin ihan hyvä vaihtoehto. :)

  ReplyDelete
 6. Mä katsoin pari vuotta sitten viimeksi Last Action Heron ja oli se vaan kova!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...