Aug 25, 2011

100 Movie Facts About Me - Part III


Osa 3

11. Pikaisella laskemisella olen elämäni aikana katsonut elokuvia 18 eri leffateatterissa, joista kolme on Suomen ulkopuolella. Voi olla että joku unohtui laskuista.

12. Käyn ihan mielelläni yksin leffateatterissa. Ihmettelen suuresti ihmisiä, joille se on joku ongelma. Todistin eräällä teatterireissulla keskustelun siitä, kuinka noloa on käydä yksin leffassa.

13. Muiden leffateatterikäyttäytymisessä eniten ärsyttää: eväiden rouskutus (Popcornit nyt ymmärrän, mutta porkkanat ja omenat ym. ei vaan ole hyvä idea. Tai kovat karkit jos ei osaa imeskellä niitä.), kännykkään vilkuilu (Jo se valo on tarpeeksi ärsyttävä!), jatkuva liikehtiminen (Pää ylös, pää alas, pää oikealle, pää vasemmalle.).

14. Sen sijaan itse elokuvaan liittyvät yksittäiset huutelut ja ääneen kommentoinnit eivät juuri häiritse minua. Varsinkin jos kyseessä on kauhu- tai komediapätkä ne luo vaan hyvää tunnelmaa.

15. Valitettavasti olen itse aika paha penkissä heiluja. Yksi leffa nyt menee parilla asennonvaihdolla, mutta ne seitsemän leffan putket aiheuttaa melkoista vääntelehtimistä.


Osa 2 täällä

4 comments:

 1. Haha joo, ite siis kans tykkään käydä ihan yksin leffassa, ei oo mitään ongelmaa siinä. Mutta just viimeksi todistin kans tuon keskustelun kun kävelin leffateatterin portaat ylös teinijoukon ohi ja nää alkaa puhua just kuinka "ei voi ymmärtää MIKSI joku käy yksin leffassa" :D Melkein teki mieli pysähtyä ja kysyä että MIKSI EI? Mikä siinä muka on, että elokuvateatteriin saisi/pitäisi mennä aina joko treffeille tai kavereiden kanssa? Katotaanhan sitä kotonakin leffoja yksin.

  ReplyDelete
 2. Niinpä! Itse menen usein leffaan juuri silloin kun ei oikein ole seuraa muuhun tekemiseen. Siellähän se sali ja elokuva on seurana!

  ReplyDelete
 3. Oon ihan samaa mieltä tosta elokuvien kattomisesta yksin! Ei siinä oo mitään vikaa. Oikeastaan välillä mietityttää että miks elokuvateatteriin ylipäätään mennään porukalla. Eihän siellä edes voi jutella niin kuin telkkarin äärellä? Lisäksi yksin voi mennä kattoo just sen elokuvan jonka haluaa eikä tartte kompromisseillä, haha.

  ReplyDelete
 4. Totta tuokin, helpommalla pääsee kun menee yksin :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...