Aug 14, 2011

BDs

No niin, nyt hyllyyni ovat sitten eksyneet ensimmäiset blu-rayt. Tai no, ei ne oikeasti ole hyllyssä asti, sillä en ole vieläkään ratkaissut miten sijoittaisin ne. Tyhmältä ne tuolla välissä näyttää ja aakkosjärjestystä en haluaisi rikkoa. Joka tapauksessa, ensimmäinen hankintani oli TRON-boksi.


Boksissahan on siis leffat TRON (1982) sekä TRON: Legacy (2010). Molemmilta levyiltä löytyy myös paljon lisämateriaalia, kuten making offeja. Päätin ostaa juuri nämä elokuvat bd-levyinä siksi, että TRON: Legacy oli lähinnä mahtavilla musiikeilla varustettu visuaalinen elämys (juttu leffasta täällä). Ehkä juuri tämän kaltaisissa elokuvissa se parempi kuvanlaatu tulee erityisen merkitykselliseksi?

Kuva: play.com

2 comments:

  1. Hyvä valinta, itsekin olen ajatellut hommata tuon joskus, etenkin kun ensimmäinen osa on näkemättä.

    Legacy näytti toki erityisen hyvältä bd:llä, mutta kyllä se parempi kuvanlaatu on minusta plussaa missä tahansa genressä. Katso esimerkiksi dvd-bd-vertailut elokuvista The Shining, Spider-Man 3 ja 2001.

    ReplyDelete
  2. No oho, pakko myöntää, että onhan tuo ero melkoinen! Ja olisihan se parempi kuvanlaatu toki plussaa ihan kaikissa leffoissa, mutta yritän nyt vaan jotenkin välttää sen, ettei tarvitsisi koko hyllyn sisältöä pistää uusiksi. :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...