Jul 15, 2011

DVDs

Tuntuu vähän ulkopuoliselta elokuvamaailmassa tällä hetkellä, kun kaikkialla on vaan juttua uusimmasta Harry Potter -elokuvasta. Itsehän en siis ole nähnyt edes sitä ihan ensimmäistä leffaa ihan kokonaan.

Jouduin jälleen kävelemään leffaosaston ohi ja silmät harhailivat mielenkiintoiseen dvd-boksiin: Best of Science Fiction. Oletin sen sisältävän vähän eri leffoja, ja boksin nimestä voidaankin olla montaa mieltä, mutta joka tapauksessa sisältö oli varsin kiinnostava. Hieman yli 15 euron hinta ei ollut paha kuudesta leffasta ja jokainen leffa on omassa erillisessä kotelossaan (saa hyllyyn aakkosjärjestykseen). Sisältö:

The Fog (1980) - Nähty
(+ audio commentary)

The Thing (1982) - Nähty
(+ making of, audio commentary, valokuvia, leikattuja kohtia...)

Total Recall (1990) - Nähty
(ei ekstraa)

(+ making of, haastatteluja...)

Twelve Monkeys (1995) - Näkemättä
(+ making of, audio commentary...)

The Chronicles of Riddick (2004) - Näkemättä
(+ virtuaaliopas, demopeli, esittelyjä...)

2 comments:

 1. Hei, en minäkään ole vielä nähnyt kuin noin 20 ensimmäistä minuuttia ensimmäisestä Harry Potterista. Tosin sen saman 20 minuuttia kolmasti, että onhan se jo melkein kokonainen elokuva.

  Tuo science fiction-boksi oli hintansa puolesta loistosaalis, sillä itse olisin valmis maksamaan usemmastakin sen paketin elokuvasta yksistään enemmän kuin 15 neuroa.
  Vaikka kyllä minua hiukan ihmetyttää tässäkin tapauksessa se miten näitä kokoelmia kasataan.
  The Fog on tieteiselokuva?
  Miksi Terminator 2, mutta ei ykköstä.
  Ja missä todellisuudessa pystytään asettamaan Chronicles of Riddick samalla viivalle muiden tuon boksin elokuvien kanssa? Tai ylipäätään minkään best-nimikkeen alle?
  Mutta pitäähän siellä jotain huonoakin olla, jotta muut vaikuttavat entistäkin paremmilta.
  Mutta hei, ainakaan se ei ole niin kuin aikoinaan ostamani Great Comedy Movies-paketti joka sisältää mm. sellaisia (köh köh) klassikoita kuten Ski School 2.

  ReplyDelete
 2. Näiden erilaisten kokoelmien leffavalinnat jaksaa aina ihmetyttää. Aina ne on muka best of ja aika omituista sisältöä löytyy. Niin ja itseäni ärsyttää leffojen jatko-osat bokseissa, kyllä niistä pitäisi löytyä sitten se ykkönenkin.

  Mutta joo, tämä oli harvinaisen laadukas kokonaisuus kuitenkin! Eikä niitä tarvitse säilyttää siinä pahvikotelossa muistuttamassa nimestä.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...