Jul 10, 2011

100 Movie Facts About Me - Part II


  
Osa 2

6. Kun näin Unelmien sielunmessun (2000) 15-vuotiaana elokuvateatterissa, olin ensimmäistä kertaa ikinä todella järkyttynyt ja ahdistunut leffan jälkeen. En tiennyt sitä ennen, että joku elokuva voi aiheuttaa niin voimakkaita tunteita ja se onkin ollut siitä päivästä lähtien lempileffani.

7. Kotona yksin leffaa katsoessani en meinaa malttaa olla koneelta poissa. Jatkuvasti pitää tarkistaa, että mistä tuo tyyppi on tuttu ja kukas tämän olikaan ohjannut ja mitä muuta se on tehnyt ja missäs tätä elokuvaa on kuvattu jne. Ehkä ne voisi tarkistaa leffan loputtua, mutta joskus joku asia häiritsee niin kauan, kunnes se on selvitetty.

8. Rakastan elokuvateattereiden tuoksua, sitä rasvaista popcornin käryä. Enkä edes ikinä syö niitä popcorneja ja leffojen aikana lähinnä ärsyttää niitä rouskuttavat ihmiset.

9. Haistelen aina uudet dvd-kotelot sen jälkeen kun poistan muovit. Niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Aina. Yritän tehdä sen salaa, jos seurassani on muitakin ihmisiä.

10. Mennessäni katsomaan LotR-elokuvaa The Fellowship of the Ring (2001), en ollut lukenut Tolkienin kirjoja. Olin yrittänyt ala-asteella ja uudestaan yläasteella, mutta siitä ei tullut mitään ja päätin, että ne on huonoja kirjoja. Muutamia vuosia myöhemmin mennessäni katsomaan ensimmäistä leffaa, olin myös päättänyt, että se on huono ja käyn katsomassa vain sen takia, että voin haukkua sen lyttyyn. Kuinkas kävikään, leffa vei mukanaan täysin ja hyppäsi kertaheitolla suurimpiin suosikkeihini. Loput kaksi osaa istuinkin Tennarissa ensi-illoissa, joihin kaveri kävi jonottamassa liput.


Osa 1 täällä

2 comments:

  1. Hihi mulla on tosiaan kans toi dvd-koteloiden haistelu tapa :D Ja tykkään myös leffateattereiden tuoksusta!

    ReplyDelete
  2. Se oli kyllä lohduttavaa kuulla, etten ole ihan yksin tuon tavan kanssa :D Leffakokemukseen selvästi kuuluu kaikki aistit, myös haju!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...