Apr 1, 2012

Valintoja

Pääsiäisleffojen valintaa! Pahoitteluni taas niille pääsiäisleffa-hakusanalla tänne päätyville, en tosiaankaan tiedä mitään pääsiäisaiheisia leffoja! Ainoa mieleeni tuleva leffa on itseasiassa The Passion of the Christ (2004) - niin ja nyt hetken googleteltuani törmäsin viime vuonna ilmestyneeseen animaatioon Hop (2011), joka mitä ilmeisemmin on nimenomaan pääsiäisleffa!


No mutta asiaan, omat pääsiäisleffani ovat tunnetusti aina olleet jotain ihan muuta kuin pääsiäispupuja tai -tipuja, mutta jonkinlainen leffaputki olisi kiva taas toteuttaa pääsiäisen aikaan. Tällä kertaa olisi paljon vaihtoehtojakin! Vähän kiinnostaisi korkata tuo Coffin Joe -boksi tai sitten Gates of Hell -boksi. Tai joku muu monista kauhuleffabokseistani. Toisaalta kutkuttaisi myös katsella pitkästä aikaa Lord of the Rings -trilogia. Niin tai sitten myös houkuttelisi Tarantino-leffat, niitäkään en ole katsellut aikoihin! Viimevuotinen hätäratkaisuna syntynyt yhden näyttelijän leffoihin keskittynyt putki ei olisi myöskään ollenkaan hullumpi ajatus. Tosin kenet siihen valitsisi näyttelijäksi, vaihtoehdoista ei siinäkään ole pulaa. Entäs olisiko noita-aiheiset leffat edes jotenkin rinnastettavissa pääsiäisleffoiksi...

Olen aika innoissani siitä, että pääsiäisenä saattaisin pitkästä aikaa ehtiä katsomaan kunnolla elokuvia. Siksi tämä valinnan vaikeus! Otan muuten erittäin mielelläni mielipiteitä ja ehdotuksia vastaan, mutta en lupaa toteuttaa niitä. Haha!

4 comments:

 1. Leffaputkinen pitäminen on hauskaa, mutta ainakin itse pidän sitä hieman ongelmallisena ajan ja keskittymisen puutteen vuoksi. Sitä kun haluaisi sitten mieluusti vetää vaikkapa koko sarjan jotain kerralla läpi, mutta sitten voimat tyrehtyvät jossain kolmannen osan tai kauden kohdalla ja kun en haluaisi jättää tahallani niitä kesken, niin en sitten aloita ollenkaan. Toisaalta sitten kun jonkin putken kuitenkin aloittaa, niin siitä on hauskaa kirjoittaa, että se on vain se itse aloitus ja teeman päättäminen mikä on ongelmallista.

  Double Featuren Tuopin kanssa tehtiin kerran niin, että kirjoitimme molemmat arvostelut samasta elokuvasta ja julkaisimme ne samana päivänä ja se oli todella hauska kokeilu. Sittemmin olemme suunnitelleet uusivamme sen ja haluaisinkin siitä jonkinlaisen säännöllisen epäsäännöllisen projektin, mutta en vain ole saanut aikaiseksi tehdä sitä ja nyt kun se on lykkääntynyt jo niin pitkään, niin este alkaa tuntumaan ylitsepääsemättömältä.

  Joten ehdotukseni Teille Pääsiäisputkea varten on,,, hmm,,, vaikkapa Väristyksiä-elokuvat, jotta voin sitten hyvällä omallatunnolla itse lykätä sitä.

  ReplyDelete
 2. Eikä mittään Lotr-trilogioita, kun meidän täytyy pitää yhteinen putki ;)

  ReplyDelete
 3. noir, itse tykkään pitää näitä putkia juuri sen takia, että silloin on tavallaan pakko järjestää aikaa leffojen katsomiselle. Vaikka sen sitten tekisikin puoliunessa hirmuisella univajeella, kuten on saanut huomata muutamankin leffaputken kohdalla...

  Hauska idea kyllä tuo, että kirjoittaa samaan aikaan samasta leffasta jonkun kanssa. Seuraan itse paria youtube-arvostelijaa, jotka on toteuttanut vastaavanlaisia ja niitä on kiva katsellakin.

  Ehdotukset otettu vastaan, katsotaan toteutuuko :D

  Isilrah, no se kävi kyllä kanssa mielessä ;) Ja ne on kyllä sellaiset, että pitäisi katsella yhden päivän aikana eikä eri päiville jaettuna.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...