Apr 26, 2012

Elokuvatarjontaa

Tällä hetkellä on taas niin kiireistä, ettei leffoja todellakaan ehdi katsomaan ja siksi ei arvosteluitakaan kuulu. Ensi viikolle ajattelin kuitenkin mahduttaa yhden leffan ja mennä katsomaan sen ihan teatterin penkkiin. Mutta voi, teatterissahan pyörii tällä hetkellä monta niin kiinnostavaa leffaa, että en todellakaan osaa valita niiden väliltä! Yritän kovin pohtia sitä, että mikä näistä olisi tärkeintä nähdä juuri valkokankaalta tai minkä haluaisin nähdä heti nyt.


Titanic 3D
Tämä on tällä hetkellä erittäin vahva ehdokas, sillä 3D:tä ei vaan pääse tuolla omalla telkkarilla kokemaan. Titanic on toki nähty monen monta kertaa ja silloin aikoinaan elokuvateatterissakin. Uusi ulottuvuus houkuttelee, mutta onko se 3D oikeasti niin hieno lisä tässä, että kannattaa maksaa leffalipun verran, kun dvd:kin löytyy hyllystä...

The Cabin in the Woods
Missasin tämän Night Visionsissa tarkoituksella, koska tiesin että se tulee teatterilevitykseen. Joten siinä mielessä tämä nyt kannattaisi myös käydä katsomassa ja tiedän aika varmasti tykkääväni tästä. Ihan vaan elokuvana tämä on ehkä näistä ehdokkaista se kiinnostavin, mutta en tiedä vaatiiko tämä välttämättä elokuvateatterikatselua.

Iron Sky
Tämä nyt tietenkin on pakollinen katsastettava jossain vaiheessa ja haluaisin nähdä tämän mahdollisimman pian. Olen myös lukenut niin paljon kehuja juuri sen visuaalisuudesta, äänimaailmasta ja tehosteista, joten leffateatteriympäristö voisi olla ideaali tälle leffalle.

Wuthering Heights
En ole itseasiassa nähnyt Humisevasta harjusta mitään elokuva/tv-versioita, mutta kirjan olen muutamia vuosia sitten lukenut. Kirja yllätti täysin, kun se ei ollutkaan jotain hömppäromantiikkaa 1800-luvulta vaan jotain ihan muuta ja tykkäsin siitä erittäin paljon. Voisin kuvitella pitäväni juuri tästä leffaversiosta, ainakin Skinsistä tuttu Kaya Scodelario kuulostaa hyvältä valinnalta Catherineksi. Haluaisin nähdä pian.

We Need to Talk About Kevin
No joo, oikeasti en edes harkitse tätä, sillä kirja on vielä lukematta. On hankittu jo, vielä kun ehtisi lukaisemaan jossain välissä. Mutta piti mainita tämäkin elokuva, sillä kiinnostaa ehdottomasti nähdä tämäkin joskus.

American Reunion
Se nyt vaan olisi kaikinpuolin väärin, jos näistä kaikista leffoista valitsisin katsottavaksi American Pien. Mutta koska ensimmäinen American Pie ilmestyessään oli melkoisen kova juttu, niin kyllä vaan tämä viimeinenkin tarvitsee nähdä. Joskus sitten omalta tv-ruudulta.


Niin ja toisaalta Orionissa pyörisi myös Aronofskyn Pi (1998)...

4 comments:

 1. Tuossa listauksessasi olisi kaksi sellaista leffaa, jotka kiinnostaisi nähdä. The Cabin in the Woods ja tietysti näin Tamperelaisena tuo Iron Sky. Vaan kun sitä vanhemmiten tullut jotenkin laiskaksi leffateatteriin menemisen suhteen.... :D

  ReplyDelete
 2. Näiden kahden välillä hyvin luultavasti itsekin teen valintani.

  ...tosin tuo Titanic kiinnostaa ihan sen takia, kun se on sellainen nyt tai ei koskaan -kokemus (tai mistä sen tietää aletaanko näitä 3D-leffoja kierrättää uudestaankin leffateattereissa). Mutta kyllä harmittaa, jos se 3D ei ole edes mitenkään erityisen näyttävä, koska ei mua nyt ihan hirveästi innosta sitä samaa vanhaa mennä katsomaan teatteriin.

  ReplyDelete
 3. Jurassic Park on kaiketi seuraava 3D treatmentin saava vanha leffa. Tulee ilmeisesti tännekin teattereihin kaiken kansan ihmeteltäväksi. Itse en sitä aio mennä katsomaan, kun ei tuo 3D voisi vähempää kiinnostaa. Täysin turhaa kikkailua koko homma minusta....

  ReplyDelete
 4. Mä olen ihan tykännyt näistä uusista 3D-leffoista, vaikka se 3D nyt onkin melkein kaikissa tähän mennessä ollut pettymys :D Näitä vanhoja myöhemmin käsiteltyjä leffoja en ole nähnytkään.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...