Apr 10, 2011

I refuse to play your Chinese food mind games!

Sunnuntaipäivän leffaksi valikoitui tällä kertaa hauska Dude, Where's My Car? (2000). Kaverukset (Seann William Scott ja Ashton Kutcher) heräävät selvästi riehakkaan juhlinnan jälkeisenä aamuna, eivätkä muista edellisen päivän tapahtumista mitään. Autokin on kadonnut ja illan tapahtumia selvittäessään kaverukset törmäävät mitä ihmeellisimpiin tyyppeihin, joiden kanssa he ovat ilmeisesti olleet tekemisissä. Tarina alkaa mennä yhä hämärämmäksi mitä enemmän tietoa paljastuu ja kaverukset taitavat olla ongelmissa.


Kävin aikoinaan katsomassa tämän ihan leffateatterissa ja koko muu sali oli hiljaa leffan ajan, juuri kukaan ei nauranut! Itseäni nauratti silloinkin ihan järjettömästi pitkin leffaa ja kyseenalaistinkin huumorintajuni sen jälkeen. Eihän tämän leffan huumori ole mitään erityisen nerokasta, eikä se ole mitenkään parasta komediaa ikinä, mutta kaikessa tyhmyydessään leffa on yhä vaan silti mielestäni paikoitellen hervottoman hauska. Jotkut kohdat ja vuorosanat on myös omasta mielestäni pelkästään tyhmiä, mutta eivät ne häiritse liikaa. Parhaita naurukohtauksia on kuitenkin tietysti "and theeeen"-vänkäys, tatuointikohtaus ja vaahtosammutinkohtaus. Tiedätte kyllä kohdat jos olette nähneet leffan. Oma henkilökohtainen suosikkini on kuitenkin juuri tämä:


Dude, Where's My Car? on erittäin kevyt leffa, huumori on tyhmänhauskaa ja niin siihen tuleekin suhtautua. Suosittelen niille jotka kaipaavat joskus vähän aivotonta viihdettä!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...