Oct 14, 2014

Coming soon...

En ole viime aikoina ollut lainkaan tyytyväinen tähän blogini päivitystahtiin. Ei ole ollut oikein mitään mistä kirjoittaa, nytkin on jo kuun puoliväli, enkä ole ehtinyt katsoa lokakuussa vielä yhtäkään elokuvaa! Mitään hankintojakaan ei ole esiteltäväksi kun hyllyissä ei vieläkään ole tilaa uudelle. Voin kuitenkin ilokseni kertoa, että tähän on tulossa muutos lähiaikoina! Ei, ei vieläkään tuohon hyllyasiaan tai hankintoihin, vaan siihen, että aion järjestää itselleni aikaan elokuvien katseluun ja sen vuoksi myös blogiin on tiedossa rutkasti sisältöä ainakin parin viikon ajan. Pian on nimittäin perinteisen halloweenin kauhuleffaputken aika!


Viime vuonna perinteet jäivät väliin jenkkeilyni vuoksi, mutta aiempien vuosien juttuja voi lueskella täältä. Kauhuputki tulee tänäkin vuonna huipentumaan Night Visionsin elokuvatapahtumaan, jonne kävinkin jo ostamassa peräti 14 näytöksen liput itselleni. Tätä ennen on kuitenkin tarkoituksena pitkästä aikaa koluta myös oman hyllyn kauhusisältöä ihan urakalla. Ja todellakin, tämä on tärkeä pointti, kaikki kotona katselemani leffat tulee olla oman hyllyn antimia, nyt ei lipsuta mihinkään Netflixeihin. (Olen alkanut ärsyyntyä itseeni, koska pidän nykyään dvd-elokuvien katselemista turhan vaivalloisena. Etsi oikea kotelo hyllystä, avaa kotelo, ota levy, laita dvd-soitin päälle, avaa luukku, laita dvd sisälle, sulje luukku, paina play. Mutku paljon nopeammin saa avattua selaimeen suoratoistopalvelun sisältöä! Pois tällainen laiskuus minusta, olen aina arvostanut niitä käsinkosketeltavia levyjä, kansipapereita ja koteloita - oli kyse sitten musiikista tai elokuvista!) Olenkin jo käynyt hypistelemässä hyllyni sisältöä kauhuputkea varten ja joitakin valintojakin on tehty, niin ja itseasiassa yksi elokuva on odottanut vuoroaan jo pari vuotta. Tilasin sen toissa vuonna halloweenin alla, mutta se saapuikin ihan liian myöhään ja päätin sen antaa odottaa vuoroaan seuraavaan halloweeniin. No silloin olinkin poissa maisemista, joten kyseinen elokuva sai jälleen vuoden lisää odotusaikaa. Toivottavasti se on tämän odotuksen arvoinen! Tämä kauhuputki pyörähtää siis bloginkin puolella käyntiin maanantaina 20.10. ja jatkuu siitä pari viikkoa eteenpäin. Vähintään yksi kauhuilu per päivä! Minä ainakin olen innoissani!


 Kuva: vintageholidaycrafts.com

6 comments:

 1. "Etsi oikea kotelo hyllystä, avaa kotelo, ota levy, laita dvd-soitin päälle, avaa luukku, laita dvd sisälle, sulje luukku, paina play."
  Ei ihmekään, että lihaksia särkee.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siis tuota kirjoittaessakin meinasi tulla jo hiki.

   Delete
 2. Kuulostaa hirveä vaarallisesta tuommoinen dvd-levyjen kanssa räplääminen. Suosittelen jättämään moisen temppuilun stunthenkilön hoidettavaksi.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, hirmuisen monta vaarallista askelta!

   Delete
  2. Ai niin... kauhufilmifriikkinä odottelen suurella mielenkiinnolla mitä nuo tulevat pari viikkoa pitävätkään sisällään.

   Delete
  3. Kiva kuulla, vielä kun osaisi päättää mitä valitsisi katsottavaksi...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...