Nov 25, 2012

100 Movie Facts About Me - Part XVIII


Osa 18

86. Käytin monta vuotta tällaista dvd-koteloa ihan väärin: ujutin sen pahvikannen varovasti muoviosan alta ja olin ärtynyt siitä, kuinka vaikeaa se oli saada vedettyä ilman, että siihen tulee ryppyjä. Sitten eräänä päivänä koin valaistumisen, kun näin jonkun klips vaan avaavan sen muoviosan! (Jos olisin tiennyt kotelon olevan nimeltään snapper, olisin mahdollisesti tajunnut tämän jo aiemmin...)
 
87. Käytän toisinaan katseltavan elokuvan valintaan enemmän aikaa kuin siihen itse katseluun. Pitää aina löytää juuri sen hetkiseen fiilikseen sopiva elokuva!

88. En nykyään katsele juuri ollenkaan elokuvia televisiosta. En ole oikein koskaan kotona tv:n parhaaseen elokuva-aikaan ja unohdan aina etukäteen tarkistaa ohjelmatiedot tallennusta varten.

89. En ole koskaan katsonut yhtään ainutta James Bond -elokuvaa. Aikomuksenani olisi kuitenkin lähiaikoina aloittaa projekti ja katsella kaikki reilut parikymmentä leffaa ensimmäisestä lähtien!

90. On aika huvittavaa nähdä (liian) myöhään todella tunnettuja elokuvia, koska niistä on jo etukäteen nähnyt niin monia parodioita. Usein tietysti Simpsoneissa, mutta esimerkiksi Bondeista on tullut aika tuttuja Austin Powersin kautta.


Osa 17 täällä

4 comments:

 1. 86. Nuo Warnerin vanhat dvd-kotelot ovat väliin yksiä penteleitä. Eritoten hyllyssä ollessaan. Tuppaavat pois sieltä otettaessa vetämään väliin mukanaan muitakin leffoja juuri tuon lipan takia, ja se jos mikä ärsyttää ainakin minua ylikaiken... :D

  89. Siinä onkin melkoinen urakka noiden Bondien katsomisessa. Kerrohan sitten mitä mieltä niistä olit kun olet saanut ne kaikki tiirailtua.

  P.S. Muista katsoa myös Sean Conneryn epävirallinen Bond-pätkä Never Say Never Again...

  ReplyDelete
 2. Joo niille koteloille on tullut kirottua monet kerrat hyllyssäkin, ärsyttäviä. Onneksi niitä ei taideta enää tehdä.

  Saa nyt nähdä saanko ihan oikeasti katsottua kaikki Bondit... Yritys on kova, mutta sitä en ainakaan uskalla edes veikata, että kuinka nopeasti ne tulee koluttua läpi. :D Eiköhän niistä joka tapauksessa tule kirjoiteltua.

  ReplyDelete
 3. #86. Hahaha!

  Btw. minusta nuo Warnerin kotelot ovat parhaimpia, vaikka kuten Tuoppikin sanoi, liian tiivisti yhdessä ollessaan niitä on vaikea vetää ulos ilman että viereinenkin meinaa lähteä mukana. Ja paljaan pahvinsa ansiosta niillä on riski saada ikäviä kulumajälkiä itseensä, mutta visuaalisesti ne ovat enemmän mieleeni ja se naps-ääni on miellyttävä.

  ReplyDelete
 4. On nuo tosiaan ihan tyylikkään näköisiä, mutta enemmän menee silti ärsytyksen puolelle, kun ne tosiaan joko vetää viereisetkin leffat mukanaan tai eivät päästä viereen ängettäviä leffoja takaseinään asti kiinni. Syyllinen saattaa kyllä olla myös ihan liian täyteenahdettu hylly.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...