Nov 6, 2012

Movie Monday #66 - My Holy Trinity

Movie Monday kyselee tällä viikolla, että keiden kolmen henkilön haluaisi tekevän yhdessä elokuvan. Haluaisin nähdä jälleen uuden leffan, jossa toimii ohjaajana (ja mahdollisesti käsikirjoittajanakin) mm. lempileffojeni ohjaaja Darren Aronofsky ja musiikkipuolesta saisi tulla huolehtimaan tämän luottomies Clint Mansell. Kolmanneksi porukkaan haluaisin ehdottomasti Jack Nicholsonin. Siksi, että tämä on yksi parhaista näyttelijöistä ikinä ja tämä on viime vuosina tehnyt lähinnä sellaisia rooleja, joissa mies ei pääse näyttämään niitä parhaita puoliaan. Nicholson tekee kyllä tasaisen hyviä roolisuorituksia, mutta romanttiset komediat ei vaan mahdollista niitä suuria esityksiä. Uskoisin, että Aronofskyn elokuva Mansellin mahtipontisilla musiikeilla voisi antaa Nicholsonille mahdollisuuden sellaiseen rooliin, jossa hän pääsisi vielä todella loistamaan vanhoilla päivillään. Ainakin minä menisin ihan varmasti katsomaan elokuvan tällä kolmikolla, kertoi se mistä tahansa!
P.S. Tuon halloweenleffailun viimeiset päivät ovat kyllä tulossa vielä, kestää vaan hetkisen kun kirjoitan kerralla kahdeksasta elokuvasta.

2 comments:

  1. Jack Nicholsonin näyttely vain paranee ajan myötä, kuten myös hänen karismansa. Viime vuosina ei todellakaan ole näkynyt Nicholsonin rooleissa sitä parasta mahdollista kykyä, mihin hän kykenee.

    ReplyDelete
  2. Niinpä. Aloitin tämän pohdinnan oikeastaan Nicholsonista ja sitten jatkoin siihen, että keneltä voisi odottaa sellaista elokuvaa, josta löytyisi se juuri oikea rooli Nicholsonille.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...