Jan 18, 2012

Movie Monday #32 - Animaatio

Movie Mondayn haasteessa kyseltiin tällä viikolla animaatioista. Ensimmäinen ajatukseni oli, etten oikeastaan pidä animaatioista. En ole ollut erityisen kiinnostunut tutustumaan näihin uusiin animaatioelokuviin ja Pixarin suosituista animaatioista nähtynä onkin ainoastaan se ensimmäinen Toy Story. Tarkempi leffahyllyn tutkiskelu osoitti mietteen kuitenkin vääräksi, sillä löytyyhän sieltäkin animaatiota. Onhan yksi lempileffoistanikin animaatio: The Nightmare Before Christmas!


Lapsuuden suosikeista löytyy myös monia erinomaisia piirrosanimaatiota, kuten lempparini Disneyltä: Kaunotar ja Hirviö, Aladdin, Pieni Merenneito, Peter Pan, Liisa Ihmemaassa... Nämä ovat yhä erittäin hyviä ja viihdyttäviä leffoja. Vaikka animaatioistakin löytyy siis suosikkeja, niin hyvin harvoin siltikään nykyään tulee valittua animaatioelokuvaa katseluun.


Vaikka animaatioelokuvat eivät ole itselläni suurkulutuksessa, tulee päivittäin saatua reilu animaatioannos: Simpsonit. Simpsonien parhaat jaksot kestää vuosien kokemuksen mukaan kymmeniä ja kymmeniä katselukertoja ja tämä nerokas sarja onkin ihan ikisuosikkejani.Kuvat: listal.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...