Sep 30, 2011

100 Movie Facts About Me - Part IV


Osa 4

16. Luulin lapsena, että elokuvan Kulti, kutistin kakarat (1989) päähenkilön nimi oli Kulti Kutisti. Ja sitten sillä oli ne kakarat. Tässä luulossa olin siis vielä elokuvan nähtyänikin.

17. Luulin myös, että näyttelijä Geena Davisin sukunimi oli Gaala, koska jossain mainostettiin ohjelmaa Renny & Geena Gaala. Geena Gaalasta saan kuulla kettuilua vieläkin.

18. Olin lapsena joka kerta pettynyt kun Kaunotar ja Hirviö (1991) -animaation hirviö muuttui ihmiseksi. Samoin kun Casperin (1995) Casper-kummitus muuttui ihmiseksi.

19. Katseltiin teininä kaverin kanssa leffateatterissa Deep Blue Sea (1999). Kesken leffan tarrasin sitä jalasta kiinni jossain aika jännässä kohdassa saaden tämän kiljumaan ja hyppäämään penkistä ihan kunnolla. En ehkä odottanut säikäytyksen toimivan ihan noin hyvin ja sen jälkeen onkin tullut jätettyä kaverit rauhaan leffateatterissa.

20. Elin lapsuuden ja nuoruuden pienellä paikkakunnalla, jossa oli vain yksi elokuvateatteri ja siellä vain yksi sali. Ihan joka ikisellä kerralla leffa katkesi ainakin yhden kerran - joko lyhyeksi tai vähän pidemmäksikin aikaa. Aina.


Osa 3 täällä

5 comments:

 1. Mäkin luulin et Kulti Kutisti. Eihän kukaan käytä tommosta kulti -sanaa (ainakaan toivottavasti). Ton nimen tajuaminen oli melkein yhtä hienoa kuin sillon, kun tajusin, et Taru sormusten herrasta ei kerro herra Sormusesta...

  t.Hoo

  ReplyDelete
 2. Lasten kirjoissa/leffoissa nyt muutenkin esiintyi aika typeriä nimiä, ei Kulti Kutisti edes olisi ollut mitenkään sen ihmeellisempi nimi!

  ReplyDelete
 3. Hello, nice site. Posted by myself in bookmarks

  ReplyDelete
 4. Kiitos tästä! Nauroin ääneen tota Kulti kutistin kakarat -juttua. Kuin myös herra Sormusta. XD

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...