May 10, 2011

Ravage my body sworn to chastity, leave me with no pride, and have me live in shame.

Bakjwi/Thirst (2009) on korealainen elokuva katolilaisesta papista, joka muuttuukin vampyyriksi lääketieteellisen kokeen seurauksena. Mies yrittää jatkaa arkea normaalisti pappina, mutta tälle on tullut uusia mielenkiinnonkohteita ja erityisesti nuoren kauniin naisen veri vetää puoleensa.


Vampyyrileffojahan on ilmestynyt tasaiseen tahtiin jo ties kuinka pitkään, mutta viime vuosina ne on saaneet ihan uudenlaisen nousun ympäri maailmaa. Tuoreista tarinoista onkin tullut vähän erilaisia verratuna perinteisiin vampyyrijuttuihin. Tämä korealainen Thirst ottaa jälleen hieman erilaisen lähestymistavan. Päähenkilön kimppuun ei hyökkää torahampainen mustaviittainen verenimijä, vaan vampyyriksi muuttuminen tapahtuu hieman yllättäen. Leffa on kekseliäs, mutta silti vampyyreilla on tässäkin niitä perinteisiä ominaisuuksia. Thirst on tyylikäs yhdistelmä synkkää draamaa, romantiikkaa, väkivaltaa, hyvin mustaa komediaa ja tietysti sitä perinteistä vampyyrikauhua. Pidin erityisesti leffan viimeisestä puolituntisesta.

Thirst on kiinnostava, erilainen ja erikoinen vampyyrileffa, suosittelen ehdottomasti.Kuva: focusfeatures.com

2 comments:

  1. Mulla on tää odottelemassa sopivaa iltaa, kiva kuulla ettei ole ihan huonoimmasta päästä, erilaisia vampyyrileffoja on aina kiva nähdä!!

    ReplyDelete
  2. Mä en ollut edes aiemmin kuullut tästä, oli kiva yllätys löytää hyvä uusi vampyyrileffa.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...