May 27, 2011

Katsottuja

Tuli taas todistettua, miksen ikinä voisi hankkia elokuvakanavia itselleni. Jonkun kampanjan johdosta sain kahden viikon ajan katsella ilmaiseksi muutamia kanavia, joka tarkoitti hirmuista suunnittelua: miten ehdin katsoa kaikki mahdolliset leffat tai saan osan mahtumaan digiboksille! Muutenkin kiireisten viikkojen keskellä kaikki mahdollinen ylimääräinen aika tulikin vietettyä leffojen parissa. Nyt kanavat on jo kiinni, onneksi.

+ merkityt olivat erityisen hyviä (suosittelen)
- merkityt eivät viihdyttäneet (en suosittele)
Loput jäävät jonnekin välimaastoon, eri tasoille tosin sielläkin. (suosittelen ehkä)

The Reader (2008) +
The Traveler (2010) -
The Uninvited (2009) +
Kick-Ass (2010) +
Dread (2009) +
Bandslam (2009)
Precious (2009) +
Whip It (2009)
Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)
Remember Me (2010) +
The Runaways (2010) +
Cabin Fever 2: Spring Fever (2009)
The Lovely Bones (2009)
The Babysitters (2007)
The Joneses (2009)
Rachel Getting Married (2008)
How to Lose Friends & Alienate People (2008)
Funny People (2009)
Bakjwi (2009) +
New York, I Love You (2009)
After.Life (2009)

Huh, muutama niitä tulikin katseltua. Niin ja digiboksille tallennettuna odottaa vielä 20 katselematonta leffaa.

Joistakin näistä tulikin tehtyä arvostelut ja joihinkin mahdollisesti palaan vielä myöhemmin. Saa esittää toiveita, jos jostain tietystä leffasta kiinnostaisi kuulla sanottavani.

4 comments:

 1. Itselläkin on niin paljon elokuvia katsomatta, ettei aika vain riittäisi elokuvakanaville. Kerran meinasin sortua, kun puhelinmyyjä leperteli niin hyvin kymmenen minuuttia ennen kuin se kertoi, että tosiaan kaapeliin tulisi ja mä asun antennitaloudessa (tai nykyään tässäkin toimis kaapelikanavat, mutta ei vielä silloin). ;D

  Joskushan mulla oli mahdollisuutta katsoa HBO:n leffakanavaa puolen vuoden ajan ja tulihan sieltä katsottua yhtä jos toista, mutta onneksi se oli ennen mun todellista leffafaniutta. :D

  ReplyDelete
 2. Hah, ehkä olisi ollut puhelinmyyjältäkin ihan hyvä veto varmistaa heti alkuun, että on kaapeli. :D

  Mutta joo, menee ihan mahdottomaksi kun tarjolla on monesta tuutista leffoja ja kaikki vaan haluaisi nähdä. Paniikinomaisesti joka päivä ohjelmatietojen tarkastelua ja suunnittelua, että kuinka montaa kanavaa voi tallentaa samaan aikaan jne. Apua! Oma hylly ja normaalikanavien leffatarjonta riittää mainiosti, eikä tarvitse panikoida.

  Ei sillä, olihan se oikeasti tosi kiva katsella näitä leffoja!

  ReplyDelete
 3. Hhhmm, sä just jätit "pisteyttämättä" ton Fourth Kindin, leffan joka säikäytti mut perinpohjin ja mä sentään oon nähnyt vaikka mitä ;O)

  ReplyDelete
 4. Fourth Kind oli ihan hyvä ja yksi niistä, joka oli lähimpänä saada plussamerkinnän :D Mutta joku siinä häiritsi, odotin siltä koko ajan vähän enemmän ja sitten se vaan loppuikin. Leffan jälkeinen olo oli lähinnä "höh". :P

  Mä muuten myös säikähdin yhdessä kohtaa ihan järjettömästi (se missä ovat sen yhden miehen sängyn vierellä hypnotisoimassa), vaikka en yleensä pahemmin pompahtele leffoille! Kieltämättä Fourth Kindissa oli tosi paljon onnistunutta pelottelutunnelmaa.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...