Jan 13, 2017

TV

Viimeinen osa vuoden 2016 dvd-hankinnoista tulee tässä, vuorossa tv-sarjabokseja. Suurin kiittäminen näistä menee Anttiloiden (RIP) loppuunmyynneille ja hyville alennuksille. 


Ensimmäisenä True Blood (2008-2014), tässä boksissa tosiaan sarjan kaikki 7 kautta. Katselin tätä varmaan noin kolmanteen kauteen asti ihan tv:stä, mutta sitten en ehtinytkään seurata ja se jäi. Tykkäsin kuitenkin sarjasta tuohon asti, onhan siinä vampyyreja ja muuta jännää. Keskimmäisenä Six Feet Under (2001-2005), tässäkin sarja kokonaisuudessaan. (Pahoittelut tuosta typerästä heijastuksesta kannessa, tajusin sen liian myöhään...) Suomessa tätä esitettiin nimellä Mullan alla ja itseasiassa en katsellut tätä sen ensimmäisellä esityskierroksella ollenkaan. Uusintakierroksella katsoin ja koukutuin, erinomainen sarja! Viimeisenä Oz (1997-2003) eli Kylmä rinki. Tätäkin aloin katselemaan vasta jollakin uusintakierroksella ja se jäi vieläpä kesken. Pidin erittäin paljon ja haluan katsella sen kokonaan. 


Toisen kuvan ensimmäinen boksi on itseasiassa näistä ainoa kirppislöytö. Kyseessähän on siis animaatiosarja Doctor Snuggles (1979), jota on tehty ainoastaan 13 jaksoa. Tämä Tohtori Sykerö oli lapsena yksi suurimmista suosikeistani, joten en voinut vastustaa kiusausta, kun tämä osui edullisesti kohdalle kirppiksellä. Vieressä toinen lapsuuden suosikki, eli Ruusun aika (1990-1991). En ole katsonut tätä sitten lapsuuden, joten en yhtään osaa sanoa miten se uppoaa näin vanhemmalla iällä, mutta uskoisin ainakin varhaisen ysärin ihastuttavan. Lapsena samaistuin Roopeen ja pidin ullakkomummoa pelottavana. Sitten siinä oli aina niitä suklaanappeja ja koira. Muuta en sitten oikein muistakaan!


Viimeisessä kuvassa on vielä pari blu-rayta. Ensimmäisenä mahtava Breaking Bad (2008-2013), jota aloin katsella alusta vasta kun se jo veteli viimeisiään. Enkä muuten muista milloin olisin katsellut sellaisella vauhdilla mitään sarjaa, kun tämä tuli ahmittua! Sarjabokseista viimeisenä Twin Peaks (1990-1991), joka toki jo löytyi hyllystä dvd:nä (kaksin kappalein...), mutta kun se vaan on niin hyvä. Erona tässä blu-ray-julkaisussa aiempiin on ainakin se, että tässä tulee mukana myös Twin Peaks: Fire Walk With Me (1992) -elokuva.

6 comments:

 1. Replies
  1. Sitäkään en ole katsonut sitten lapsuuden. Lapsena ei pelottanut, mutta asiahan voi olla ihan eri nyt.

   Delete
 2. Mullan alla on suosikkisarjani ikinä :) kiva, että olet tykästynyt myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se pitäisikin katsoa taas pitkästä aikaa alusta loppuun!

   Delete
 3. Jotenkin houkuttelisi itselläkin hommata tuo True Blood -complete, vaikka kaikki kaudet hyllystä irralleen jo löytyykin. Harmittaa myös nuo Anttilan/Kodin1 alennukset, siellä olisi ollut vaikka mitä yli -50%, mutten raaskinut heti ostaa ja kun parin päivän päästä menin uudelleen - oli ne "yllättäen" loppu. Ei olisi monelle completeboksille paljoa jäänyt hintaa, hitto, paha mut periköön!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niistä alennusmyynneistä irtosi kyllä halvalla vaikka mitä kivaa. Leffalöytöjä en tehnyt niinkään, mutta just näitä sarjabokseja tuli otettua useampikin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...