Jan 6, 2017

Horror DVDs

Hypätään sittenkin vielä lisää menneeseen vuoteen, sillä päätin nyt vihdoin esitellä niitä vuoden 2016 aikana hyllyyn tehtyjä hankintoja. Kaikkea ei ole tarkoitus esitellä,  tässä vain poimintoja sieltä täältä. Teen tämän kuitenkin muutamassa eri osassa, sillä esiteltävää riittää. Aloitetaan tietysti kauhulla!


Ylärivistä löytyy Night of the Creeps (1986) eli vanha kunnon Lötköjen yö! Tätä olikin jo pidemmän aikaa metsästetty hyllyyn ja nyt se vihdoin osui kohdalle leffakaupassa. Keskellä mainio Pieces (1982), joka harmi kyllä on leikelty versio. En oikein tiedä mikä se "oikea" versio on, koska IMDb:n mukaan kesto on 85 minuuttia, mutta jenkkiversiona löytyy myös 89 minuuttia. Tämä oma DVD on sitten taas vain 82 minuuttia. Viimeisenä ylärivillä Return of the Living Dead: Part II (1988). Alarivissä The Boogey Man (1980) eli Sakset kurkulla, jonka huomasin vasta kotona olevan Ulli Lommelin leffa...  Nämä kolme ovat kirppislöytöjä. Viimeisenä kuvassa oleva Intruder (1989) oli lahja ja kirjoitinkin vuosi sitten lyhyen arvostelun tänne


Toisen kuvan ylärivissä ensimmäisenä The Terror (1963), josta kirjoitin arvostelun muutama vuosi sitten tänne. Vieressä Rosemary's Killer, joka näytetään tuntevan usealla nimellä, IMDb listaa nimellä The Prowler (1981). Se tulikin katseltua ihan muutama päivä sitten ja olihan se hyvää ja näyttävää kauhua. Alla Phenomena (1985), jota en ole nähnyt moneen vuoteen sekä The Funhouse (1981), jota en ole ollenkaan nähnyt aiemmin. Prowler oli lahja, mutta muuten nämä ovat kirppislöytöjä.


Kolmannen kuvan eka leffa on Meet the Feebles (1989) ja vierellä The Lawnmover Man (1992). Alarivissä Shadow Builder (1998) sekä Campfire Tales (1997). Nämä kaikki on kirppislöytöjä, joista yhtäkään leffaa en ollut nähnyt ostohetkellä. Kuulostivat vain tarpeeksi houkuttelevilta! Nyt on jo nähty Meet the Feebles, joka oli varsin viihdyttävä pläjäys. En nyt tiedä lasketaanko sitä kauhuksi, mutta se nyt on tässä mukana. 


Viimeisessä kuvassa ensimmäisenä tuoreahko erinomainen kauhuleffa It Follows (2014), josta arvosteluni täällä. Vieressä Tusk (2014). Alarivissä Burying the Ex (2014), josta arvosteluni täällä.  Viimeisenä Deathgasm (2015), jonka arvostelin taas täällä. Tuskia lukuunottamatta olenkin nähnyt nämä Night Visionsissa ja kaikki (myös Tusk) ovat varsin viihdyttäviä kauhuelokuvia.

4 comments:

 1. Makoisia hankintoja olet onnistunut tekemään. Eritoten tuo Lötköjen yö, jota metsästäessä meni meikälläkin hyvä tovi. Sitä kun Anttilasta tai Prismasta niin vain pystynyt tuolloin, eikä nytkään ostamaan.

  ReplyDelete
 2. Ulli Lommel on petollinen kaveri kun onnistuu ujuttamaan tuotoksiaan kuin varkain kuluttajien hyllyihin. Itselleni on käynyt parikin kertaa, että vasta kotona paljastui kenen pökäleestä oli kyse. Pahempaa kuin huomata ettei kassa ollutkaan antanut aletarran lupaamaa hinnanmuutosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, kyllä minua nyt huijattiin pahemman kerran! Tuo vielä näytti nimen ja kansikuvan perusteella aika lupaavaltakin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...