Jun 27, 2014

DVD

Täysien hyllyjen pakottamana minun on ollut pakko hieman rajoittaa elokuvien ostelua. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään ostolakko (koska ei sille olisi antaa mitään päättymispäivääkään), joten jos teen jotakin todellisia löytöjä, niin en todellakaan aio jättää niitä väliin. Eilen tällainen poikkeustapaus sitten tulikin vastaan!


Kävin katsomassa tämän Cheap Thrillsin (2013) viime syksynä Rakkautta & Anarkiaa -festareilla (arvostelu täällä) ja olenkin siitä lähtien yrittänyt löytää sitä kaikkialta ulkomaisista nettikaupoista lähtien. Nyt en edes etsinyt, mutta silmäni harhailivat elokuvaosastolle ja tähän Night Visionsin julkaisuun. Vaikka Cheap Thrillsiä ei NV-festareilla esitettykään, niin ymmärrän hyvin miksi tämä on otettu heidän valikoimiin. Suosittelin tätä jo tuossa viime syksyn arvostelussanikin, mutta haluan hieman hehkuttaa sitä uudestaan. Kyseessä kun on äärimmäisen viihdyttävä ja kekseliäs, mustaa huumoria pullollaan oleva ja vieläpä sopivasti jännityksessä pitävä elokuva! Mielummin luovun jostakin huonommasta tilanviejästä hyllyssäni kuin jättäisin Cheap Thrillsin hankkimatta!

4 comments:

 1. Täytyypä tämä laittaa muistkirjaan muistiin, jotta muistan sen ostaa poikkee, kun kohdalle osuu.

  ReplyDelete
 2. Tilanpuute? Miten olis uusien hyllyjen hommaaminen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kun siinäkin tulee vastaan se tilanpuute! Ainoalla vapaalla seinällä on ikkuna ja vielä tässä vaiheessa arvostan myös näkymää ulos.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...