Mar 11, 2012

Just about movies?

Leffa-arvostelut on taas jäänyt vähän huomaamattakin kirjoittamatta viime aikoina ihan kiireiden vuoksi. Nyt olen kuitenkin vieläpä onnistunut koukuttumaan erääseen tv-sarjaan, josta tehdään tällä hetkellä yhdeksättä kautta ja itsehän aloitin siis pari päivää sitten katsomaan sen ensimmäistä kautta. Toisin sanoen katsottavaa riittää ihan hetkeksi! (Niin ja kai se on myönnettävä, että kyseinen koukuttaja on siis teinisarja One Tree Hill. Haha.) Tästä mieleeni kuitenkin tuli se, kuinka usein tekisi mieli kirjoittaa tänne myös joistakin tv-sarjoista, mutta en kuitenkaan ole tehnyt niin. Kyseessä on kuitenkin leffablogi, jonka nimessä vieläpä esiintyvät sanat just ja movie! Tuskin satunnaiset tv-sarjajutut silti häiritsisi ketään muita kuin tämän blogin (asioista vähän liian vaikeita tekevää) kirjoittajaa itseään...


Oman erillisen blogin perustaminen ihan vain tv-sarjoille tuntuu kuitenkin varsin typerältä idealta ja melkein viisi vuotta käytössä ollutta blogin nimeäkään en lähde säätämään, joten tästä lähtien tässä blogissa harhaanjohdetaan nimen perusteella ja aletaan julkaista myös joitakin juttuja sarjoista ja tv-ohjelmista! Niin ja tosiaan juttuja tuoreista sarjoista (eli niitä joista ehkä jotakin kiinnostaisi lukeakin), on turha odottaa täältä. Katselen tv-ohjelmani nimittäin joko Suomen tv:n katseluvauhdilla tai sitten dvd-levyiltä. Joten nämä jutut tulevat olemaan lähinnä fiilistelyä ja nostalgisointia vanhoista suosikeista ja läpi käydään ainakin hyllyyni eksyneiden tv-sarjojen boksit (jotka muuten on nähtävissä täällä listan lopuksi). Kaikkien aikojen suosikkisarjani on tehty 90-luvun puolivälissä, josta voisinkin juttuni aloittaa.

2 comments:

 1. Minä tunnen kanssa jonkinlaisia vaikeuksia kirjoittaa tv-sarjoista vaikka haluaisinkin ja blogini nimen ei edes tulisi aiheuttaa yhtäkään niistä ongelmista, että enemmän ne pulmat johtuvat muista asioista joista satunnainen kävijä ei olisi edes mitenkään tietoinen. Olen kuitenin päättänyt pyrkiä ottamaan enemmän myös tv-sarjoja mukaan, että pitää vain pystyä ravistamaan päästä ulos ne itse luomat esteet.
  Tämä siis vain rohkaistakseni Teitä tekemään samoin ja olemaan välittämättä siitä sanooko bloginne nimi yhtä vaiko toista, sillä se voisi olla enemmänkin harhaanjohtava.

  Ai pitääkin muuten mainita se, että kun ensimmäistä kertaa otin jonkin tv-ohjelman blogiini esille ja olin päättänyt kirjoittaa vain elokuvista (enkä edes dokumenteistakaan), niin otin tietoisesti mukaan vain omina erillisinä julkaisunaan olevia tv-ohjelmien pilottijaksoja, koska nehän olivat vähän niin kuin elokuvia. Että siinä sitten oli porsaanreikä.

  ReplyDelete
 2. Kiitän rohkaisusta! Juuri niistä itse luoduista esteistähän tässäkin on kyse, tuskin moni olisi edes huomannut ilman tätä tekstiä, etten ollut aiemmin kirjoittanut tv-ohjelmista tai varsinkaan sitä, että olen tietoisesti valinnut olla kirjoittamatta niistä.

  Ihan jännä ratkaisu ollut myös tuo pilottijaksojen poimiminen, kokonaisesta tv-sarjasta kuitenkin kirjoittaa vähän eri tavalla kuin yhdestä leffasta.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...