Dec 5, 2011

100 Movie Facts About Me - Part VII


Osa 7

31. Rakastan joululeffoja ja ne saakin paljon anteeksi ihan vaan jouluisen tunnelman vuoksi. Tykkään myös heikkotasoisista tv-elokuvista, typeristä komedioista, liian lapsellisista leffoista jne, jos ne vaan onnistuu olemaan kivan jouluisia.

32. En kuitenkaan pysty katsomaan joululeffoja muulloin kuin joulun alla. Väärään ajankohtaan tulevat joulujaksot tv-sarjoissakin ärsyttää. Otan kuitenkin jouluisia leffoja talteen pitkin vuotta.

33. En ole oikein koskaan osannut ajatella yhtä lempileffaani, The Nightmare Before Christmasia (1993), jouluelokuvana. Koen sen enemmän halloweenleffana tai vähän-halloweenin-jälkeen-leffana.

34. Yhdistän myös joitain ei-joululeffoja jouluun sen takia, kun olen joskus menneisyydessä nähnyt ne jouluna. Esimerkiksi voin mainita elokuvan Backdraft (1991), jota en ole edes nähnyt yhden lapsuuden joulupäivän jälkeen.

35. Pidän aina jouluisin joululeffaputken, johon kuuluu ainakin Christmas Vacation (1989). Juttua joululeffoista siis tiedossa blogissakin jouluaattoon asti!


Osa 6 täällä

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...