Nov 19, 2018

DVDs + BDs

Otetaan tähän väliin hieman lisää leffahankintojen esittelyä, viimeisin kunnollinen esittely kun näyttää olevan maaliskuulta! 


Ensimmäisen kuvan ylärivistä löytyy 80s Collection -julkaisuja, jotka ilmestyivät tässä tänä syksynä. Ennakkotilasin nämä innoissani lähinnä tuon Cluen (1985) vuoksi ja samalla tuli hankittua sarjasta Pretty in Pink (1986) ja The Warriors (1979), jotka jostain kumman syystä puuttuivat yhä hyllystäni. Erinomaisia leffoja kaikki ja Cluesta tuore arvosteluni löytyy täältä. Alarivissä ensimmäisenä The Pagemaster (1994), jota en ollutkaan nähnyt sitten leffateatterikäynnin vuonna 1994! Tämä olikin parempi kun uskalsin odottaa. Kuvassa viimeisenä olevat Cool World (1992) ja The Adventures of Ford Fairlane (1990) olivat aika hyviä kirppislöytöjä. Cool World oli muuten 90-luvulla kotikaupunkini kirjaston minikokoisessa VHS-valikoimassa ja lainasinkin sitä muutamaan kertaan. Nyt n. 25 vuotta myöhemmin katsottuna täytyy todeta, että ei se ehkä ihan lasten leffa ollut...


Toisesta kuvasta ensimmäisenä löytyy erinomaista kasarikomediaa: Planes, Trains & Automobiles (1987). Keskimmäisenä on dokumentti Video Nasties: Draconian Days (2014), joka on jatkoa jo hyllystä löytyvälle ensimmäiselle osalle, joka ainakin on todella laadukas ja mielenkiintoinen dokkari. Rivissä viimeisenä Eraserhead (1977), joka jostain ihan käsittämättömästä syystä puuttui vielä hyllystäni. Alemmalla rivillä ensimmäisenä Død snø 2 (2014), josta arvosteluni muutaman vuoden takaa on nähtävillä täällä. Viimeisinä kuvassa Omen-sarjan jatko-osat Damien: Omen II (1978) ja The Final Conflict (1981), jotka löysin kirppikseltä. Juuri näitä julkaisuja olen jo etsinyt pidemmän aikaa, jotta ensimmäisen osan kotelon selkämyksessä oleva kutonen saa seurakseen ne loput kaksi kutosta.


Kolmannen kuvan ylärivin kaikki leffat ovat kirppislöytöjä. Ensimmäisenä on The Cable Guy (1996), jota en tullut koskaan ostaneeksi edes vhs-muodossa lapsuuden Jim Carrey -huumassakaan, se ei ollut tuolloin suosikkejani. Pitääkin katsoa se pitkästä aikaa, jotta tiedän miten se uppoaa nyt. Ylärivissä keskimmäisenä The Banger Sisters (2002), joka on ehkä hieman yllättävä hankinta hyllyyni, mutta aatteitani leffasta voi lukea täältä. Rivin viimeisenä ihana lapsuuden suosikki Little Women (1994). Alarivissä ensimmäisenä on White Bird in a Blizzard (2014), josta arvosteluni luettavissa täällä. Kaksi kuvan viimeistä elokuvaa onkin sellaisia joita en ole vielä nähnyt, mutta silti olen aika varma, että The VVitch: A New-England Folktale (2015) ja The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009) ovat elokuvia makuuni. 


Viimeisessä kuvassa on Blu-ray-hankintoja, joista kolmesta olenkin kirjoittanut arvostelut viime vuoden aikana. Upea Loving Vincent (2017) esiteltynä täällä, huikea The Disaster Artist (2017) puolestaan täällä ja se It (2017) täällä. Myös tuo Westworld (1973) tuli katsottua hiljattain ja olihan se hieno elokuva.

2 comments:

  1. Tuo Video Nasties dokkari rupesi kovasti kiinnostamaan. Täytyypä pitää se mielessä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen lämpimästi (ainakin sitä ensimmäistä osaa, tuota kakkososaa en ole vielä ehtinyt itsekään katsomaan). Mukavasti näistä löytyy ainakin sisältöä, molemmissa julkaisussa kun on kolme levyä!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...