Oct 31, 2017

Happy Halloween!

Halloweenin kauhuputki tuli päätökseen ja olen aika ylpeä itsestäni, että luvatun vähintään yksi kauhuarvostelu viikossa -tahdin sijaan sain oikeasti toteutettua joka viikko kaksi arvostelua blogiin asti! En muista koska olisin viimeksi tällä tahdilla naputellut arvosteluja, mutta kivaa oli. Jotain kyllä kertoo se, että joka viikko se toinen arvostelu taisi ilmestyä aina sunnuntai-iltana... Kaikki nämä tämän ja aikaisempien vuosien halloweenin kauhuputkien arvostelut löytyvät muuten täältä.

...noir pisti blogissaan itseasiassa tänä vuonna alulle lokakuu kuuluu kauhulle -haasteen ja olikin mahtavaa lukea kokonaisen kuukauden ajan kauhuarvosteluja useista eri blogeista. Tämä innoitti myös itseäni pitämään kiinni tuosta kaksi arvostelua viikossa -tahdista, vaikka en uskaltanutkaan luvata mitään. 

Tämän vuoden kauhuputkestani puuttui muuten Night Visonsin Maximum Halloweenin elokuvat ja se johtuu siitä, että tapahtuma on tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta marraskuun lopulla! Palataan niihin siis noin kuukauden päästä. Tänään on toki myös tarkoituksena jatkaa kauhuelokuvien katselemista, mutta nyt on aika toivottaa kaikille

 HUIPPUA HALLOWEENIA!


4 comments:

 1. Komppaan, että oli kiva lukea runsain määrin tulleita kauhuarvosteluita! Hyvää Halloweenia! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saisi olla kauhuputkia muinakin kuukausina! :D

   Delete
 2. Se mikä oli plussaa siinä ettei rajannut haastetta tiettyihin elokuviin vaan pelkkään teemaan oli se, että tällä tavoin sai jonkinlaisia vinkkejä itselle tuntemattomistakin elokuvista. Tai kenties rohkaisua katsoa jokin jonka on sivuuttanut syystä taikka toisesta. Vastaavasti sama toimi myös toisin päin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...