Nov 7, 2015

Maximum Halloween 3015, perjantai

Sitten onkin aika siirtyä kauhuputken elokuvateatteri ja -festariosuuteen. On siis taas kerran Night Visionsin Maximum Halloween -tapahtuman aika! Kävin perjantaina katsomassa Maximissa kaksi elokuvaa, joista molemmista olen jo kirjoittanut aiemminkin blogiin, eikä mielipiteeni ole muuttunut, joten näistä nyt aika lyhyesti. 


Ensimmäinen katsomani elokuva oli siis Hammer-elokuvayhtiön ensimmäinen Dracula-elokuva, joka näytettiin nyt festareilla kunnianäytöksessä alkukesästä edesmenneen Christopher Leen muistoksi. Yhteensä näitä Hammerin Draculoita on ilmestynyt jopa yhdeksän osaa. Hieno elokuva, joka oli hienoa päästä näkemään valkokankaalla. Arvosteluni Draculasta muutaman vuoden takaa, itseasiassa juurikin osana tuolloista halloweenin kauhuputkea, voi käydä lukemassa täällä.


________ 


Toisena elokuvana pääsinkin katsomaan sitä suurinta suosikkiani kauhuelokuvan saralta! Kuten olen täällä blogissakin lukuisia kertoja maininnut, Painajainen Elm Streetillä on mielestäni ehdottomasti paras kauhuelokuva koskaan. Olikin siis äärimmäisen hieno kokemus päästä näkemään se lempikauhuelokuva ihan isolta valkokankaalta vihdoin ja viimein! Eikä hienoutta ainakaan vähentänyt se, että sen sai katsella omassa lempileffateatterissa ja vieläpä osana lempielokuvafestareita! Katselin Elm Streetiä leffateatterin penkissä mielessäni hihkuen, että vitsit, miten mahtava elokuva. Tämä hyppäsi ehdottomasti parhaiden leffateatterikokemusteni kärkijoukkoihin. Niin ja tämäkin oli tosiaan kunnianäytös loppukesästä edesmenneen Wes Cravenin muistoksi. Muutaman vuoden takainen arvosteluni on muuten samaiselta kauhuputkelta kuin tuo Dracula ja sen voi käydä lukemassa täällä!


4 comments:

 1. Hieno ele Night Visionsilta tuo Wes Craven tribuutti. Arvostan.

  Kauan sitten, galaksissa kaukana täältä kävin teatterissa katsastamassa Star Wars - A New Hope Special Editionin ja muistelen fiilistelleeni sitä katsellessani hieman samaan tapaan kuin sinä Elm Streettiä. Harvemmin sellaista nykyisin kohdalle enää osuu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi kiva kun järjestetään mahdollisuus päästä näkemään jokin vanha suosikki leffateatterissa, varsinkin kun ei ensimmäisellä kierroksella vielä ollut mahdollista käydä katsomassa. :)

   Delete
 2. Elm Street oli kyllä åäräyttävää isolta kankaalta katsottuna. Dracula täytyy pilkkiä paremmalla ajalla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oli joo, pitäisi oikeastaan päästä näkemään kaikki vanhat suosikit leffateatterissa!

   Tiedoksi kaikille, tämä kauhuputki jatkuu kyllä vielä kahdella osalla ja yhteensä kahdeksalla leffalla, kunhan vain aikaa kirjoittamiselle järjestyy.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...