Nov 4, 2015

Don't eat your heart out, baby - that's my job.

Kauhuputken kuudes leffa oli Tales from the Cryptin Bordello of Blood (1996). Kaupungissa hautaustoimiston yhteydessä pyöritetään salaista bordellia, jota kaiken lisäksi johtaa kaunis vampyyrinainen, joka saa ravintonsa bordelliin eksyvistä vierailijoista. Uskovaisen Katherinen villimpi veli katoaa ja nainen palkkaa yksityisetsivän tutkimaan tapausta. Jäljet johtavatkin juuri tuohon epäilyttävään hautaustoimistoon.


Tämä Verenhimoiset viettelijättäret on tosiaan Kauhua kryptasta -elokuva,  joten tässäkin pääsi tietysti ihastelemaan aina niin mainiota The Crypt Keeperiä. Tuo tv-sarja oli muuten suurimpia suosikkejani silloin kun se alkoi pyöriä televisiossa joskus 90-luvulla! Kuten tv-sarjakin, oli tämä elokuva erittäin hauskaa katsottavaa. Siinä on paljon verta ja roiskintaa, ja myös paljasta pintaa (luinkin jostakin, että naiset eivät voi pitää tästä, koska siinä on niin paljon naisia vähäpukeisina!). Käytän jälleen sitä tässä lähiaikoina erityisen paljon viljelemääni sanaa, mutta kun mikään muu sana ei vain ole yhtä osuva; tämä oli erittäin viihdyttävä kauhukomedia. Se istui paremmin kuin hyvin osaksi tätä Halloweenin kauhuputkeani. Bordello of Blood ei kuitenkaan ole elokuva kaikille, mutta uskoisin, että jokainen joka valitsee tämän nimisen leffan katsottavakseen, tietää kyllä mihin on ryhtymässä. 

2 comments:

  1. Ei tämä ihan susi ole, mutta pidän silti enemmän siitä ekasta leffasta, eli Demon Knightista. Evil Deadin toi jollain tapaa mieleen. Ehkä siksi siis pidin siitä enemmälti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demon Knight tuli katseltua viime talvena, mutta vähän huonosti keskittyen. Pidin siitä kuitenkin, joten se pitäisi siis katsella joskus ihan kunnolla!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...