Aug 6, 2015

Haastettu

Koska tämä blogi meinaa taas vaipua hiljaisuuteen, niin on hyvä hetki tarttua Cilon heittämään haasteeseen! Pahoittelut vain näistä säälittävän huonoista vastauksistani.1. Minkä elokuvan ostit viimeksi? Ja mistä? 
- Suoraan sanoen en muista mikä on viimeisin, koska olen viime aikoina tehnyt niin paljon hyviä löytöjä kirppiksiltä! Saattoi olla Alpha Dog ja joltakin kirppikseltä se tosiaan oli. 

2. Mitä televisiosarjaa/sarjoja seuraat juuri nyt? 
- En mitään. En katso oikeastaan koskaan tv:tä ja nyt ei ole mikään vanhakaan sarja kesken. Simpsoneita alkaa olla kova ikävä, pitäisi varmaan katsella niitä taas pitkästä aikaa.

3. Minkä kirjan luit viimeksi? 
- En oikeasti muista milloin olisin viimeksi lukenut jonkun kirjan kannesta kanteen. Hylly on kyllä täynnä loistavia opuksia, pitäisi vain tarttua johonkin. Viimeksi varmaan luin Marc Eliotin Jack Nicholson -kirjaa.

4. Mene imdb:hen ja rullaa alas "Recently Viewed" kohtaan, kerro 5 viimeisintä. 
- Blind Terror (1971), The Addiction (1995), Jurassic World (2015), Easy A (2010) ja John Waters.

5. Onko sinulla jotain sellaista elokuvaa/tv-sarjan jaksoa, jonka olet nähnyt aivan liian nuorena? 
- Ei. Tai siis, katselin kyllä todella nuorena sellaisia elokuvia, mitkä eivät sen ikäisille sovi, mutta ne ei millään tavalla traumatisoineet tai tuntuneet ikäviltä. Kauhujutut innosti ja kiinnosti jo silloin. Ainoa sellainen lapsuudessa katsotuista ohjelmista, johon yhdistän todellista pelkoa ja kauhua, on se Pikku Kakkosen Varokaa heikkoa jäätä -animaatio. Sen takia pelotti joskus mennä nukkumaankin. 


6. Minkä elokuvan olet aikeissa nähdä seuraavaksi valkokankaalta? 
- Jurassic World todennäköisesti, se ainakin kiinnostaisi. 

7. Mikä sai sinut alunperin kirjoittamaan blogia? 
- Se, että minua otti päähän lehdissä olevat arvostelut. Kauhut saivat lähes poikkeuksetta todella huonot pisteet ja jotkut typerät romcomit saivat viittä tähteä. Halusin siis saada oman ääneni kuuluville ja aika tasan kymmenen vuotta sitten aloinkin kirjoittaa arvosteluja nettipäiväkirjaani. 

8. Paras yli 80-vuotias aktiivinen näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä? 
- Vastaan Unelmien sielunmessun vuoksi Ellen Burstynin, vaikka en olekaan tältä mitään tuoretta elokuvaa nähnytkään. 

9. Paras alle 15-vuotias näyttelijä/näyttelijätär tällä hetkellä? 
- Todella vaikea kysymys, en tunne oikeastaan yhtään tämän hetken nuorempia näyttelijöitä. Selailin jotain lapsinäyttelijöiden listaa, enkä tunnistanut kuvista yhtäkään! 

10. Paras James Bond? Paras Tohtori (Doctor Who)? Paras Kissanainen? 
- Olen nähnyt tasan yhden James Bond -elokuvan (ensimmäinen), Doctor Who:ta en jaksoakaan ja Kissanaisista muistan kolme. Joten pariin ekaan en voi vastata ja muistamistani paras on ehdottomasti Michelle Pfeiffer.

7 comments:

 1. Varokaa heikkoja jäitä on taatusti yksi tehokkaimpia varoitusvideoita, sillä tuo kyllä saa kammoksumaan... no, oikastaan kaikkea mahdollista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin joo ei tuo varsinaisesti edes juuri heikoilla jäillä liikkumista pistänyt pelkäämään, vaan se sai aikaan ihan vain yleisen pelkotilan kaikkea kohtaan.

   Delete
 2. Hyviä vastauksiahan nuo kaikki olivat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alkoi vain itseä ärsyttää kun kaikki vastaukset alkoi en muista/en tiedä/ei ole jne. :D

   Vastaahan muuten Tuoppi sinäkin näihin!

   Delete
  2. Challenge accepted and accomplished.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...