Jul 27, 2015

Leffahyllyyn tilaa

Olen viime aikoina tehnyt paljon hyviä leffalöytöjä erityisesti kirppiksiltä ja tilanpuutteesta huolimatta olen aika estoitta myös ostanut niitä. Sitten mieleeni tuli sellainen jännä ajatus, että jokohan hyllystäni löytyisi jotakin sellaista, mistä olisin valmis luopumaan. Kun on lähes kymmenen vuotta ostanut vuodessa 50-100 uutta elokuvaa hyllyyn, eikä ole yhdestäkään niistä luopunut (tuplakappaleita lukuun ottamatta), niin voisi kuvitella, että jotakin turhaakin hyllyssä on! Eilen sitten kävin yksi kerrallaan kaikki hyllyssä olevat elokuvat läpi ihan ajatuksen kanssa ja olihan siellä vaikka mitä turhaa. Pystyin heti poimimaan sieltä 25 elokuvaa, joista voin täysin surutta luopua. Toiseen pinoon tuli yli 30 elokuvaa, joiden kohtaloa vielä pohdin katsomalla ne uudestaan. Olen aiemmin keräillyt hyllyyn joitakin elokuvia vähän silläkin otteella, että onpahan jotain typerää katsottavaa tylsiin hetkiin, mutta jatkossa aion katsella tylsilläkin hetkillä hyviä elokuvia. Tai sitten katselen ne hömpät jostakin muualta, ei niitä ole tarvetta omassa hyllyssä säilyttää. Toisen roska on kuitenkin toisen aarre, niin laitan tuon heti poistoon -leffapinon näytille tänne ennen kuin kiikutan sen muualle myyntiin. Jos joku tai jotkut kiinnostaa, niin kommentoikaa. Osa on yhä muoveissa ja joistain ei löydy suomenkielisiä tekstejä, annan lisäinfoa niistä, jotka herättävät mielenkiintoa. Mutta halvalla lähtee ja kaikki ovat erinomaisessa kunnossa. 

MYYTÄVÄNÄ: 
edit: Eivät ole enää myynnissä, pistetty eteenpäin.Blu-ray: 

DVD: 

2 comments:

  1. Capote on kyllä loistava elokuva! Tosin ehkä sellainen jota ei toista kertaa katso. Tai ainakin itselleni jäi sellanen tunne että yksi kerta riitti, elokuva oli sen verran vaikuttava.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olen kerran alkanut katsoa Capotea, mutta tuolloin en saanut sitä katsottua . En kuitenkaan ole raaskinut luopua siitä, koska sitä on kehuttu niin paljon. Nyt se on sitten odottanut katseluvuoroaan jonkun seitsemän vuotta, eikä ole vieläkään oikein houkutellut, joten eiköhän ole aika luopua siitä. Toivottavasti se löytää kotinsa joltakin, joka osaa arvostaa sitä. :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...