Aug 10, 2015

DVDs

Kuten olen jo maininnut muutamaankin otteeseen, olen viimeisen parin kuukauden aikana ostanut melkoisen määrän elokuvia hyllyyni ja tosiaan suurimman osan käytettyinä. Osa on löydöksiä erinäisiltä kirppiksiltä, osa ostettu leffakaupan käytetyistä ja muutama uusikin löytyy joukosta. Koska näitä nyt on näin paljon, niin tällä kertaa kuvat saavat kertoa olennaisimman.


Kuvassa 3: Jurassic Park (1993) + Jurassic Park II: The Lost World (1997) + Jurassic Park III (2001)Macabro (1980)Blind Terror (1971), Easy A (2010) ja The Trip (1967).

Ne aiemmassa postauksessani myynnissä olleet elokuvat kiikutin lopulta leffakauppaan vaihdettavaksi, joka olikin varsin kätevä keino. Sain pelkillä vaihdoilla valita kaupan valikoimista lähes saman kokoisen pinon elokuvia kotiin vietäväksi! Ainoastaan yhdestä asiasta haluan kitistä: miksi, voi MIKSI, ihan alan liikkeessä kirjoitetaan mustalla paksulla tussilla hinnat suoraan leffan kotelon päälle?! Pystyn jotenkin ymmärtämään satunnaisten kirppistelijöiden ajattelemattomuudet hintamerkinnöissä, mutta kun ihan oikeasti kyseessä on liike, jossa on vain ja ainoastaan niitä elokuvia, niin toivoisi vähän parempaa käsittelyä. On tuo varmasti nopea ja halpa keino, mutta eikö sen hinnan voisi vaikka raapustaa maalarinteipille. No, sai ne merkinnät sentään suurimmaksi osaksi pois kynsilakanpoistoaineella. 

2 comments:

 1. En oikein ymmärrä sitäkään tapaa, että jotkut elokuvia myyvät liikkeet irroittavat suojamuovin jotta voivat laittaa paperitarrana olevan hintalapun itse muovikoteloon kiinni. Osa paikoista irroittaa muovin koska pitää levyjä erillään kotelosta, jos esimerkiksi kannet ovat sellaisessa paikassa mistä levyn voisi pitkäkyntinen napana, mutta kuitenkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tuo on kyllä myös aika erikoista, ellei tosiaan halua poistaa sitä levyä parempaan turvaan.

   Yritin miettiä tuolle tussimerkinnällekin jotain järkevää perustelua, mutta en oikein keksinyt. Nämä merkinnät olivat siis vain halvimmissa levyissä, olisiko tarra liian helppo siirtää niihin arvokkaampiin ja sen vuoksi hinta pitää merkitä suoraan tuotteeseen? En tiedä, mutta luulen silti, että olisi joku parempi keino kuin kirjoittaa se numero keskelle kantta kissankokoisin kirjaimin paksulla permanenttitussilla...

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...