Mar 26, 2015

DVDs

Nyt sitten on vuorossa niitä leffahyllyn uusia dvd-tulokkaita. Näitä on tullut osteltua muutamassa erässä, mutta tässä kaikki tänä vuonna tähän mennessä tehdyt hankinnat.


Ensimmäiseksi esittelyssä kirppislöydöt ja pakko alkuun kommentoida, että kerrankin oli kirppishinnat kohdillaan, sillä nämä kolme yhteensä maksoivat pari euroa! 90-luvun lopun teinielokuva American Pie (1999) on puuttunut jo liian pitkään hyllystäni ja tätä onkin jo kaipailtu, sillä se ehdottomasti pitäisi katsella ystäväni kanssa pitämissäni ysäriteinileffaputkissa. Kaupoista ei ole enää löytynyt, mutta onneksi kirppispiirakka pelasti! Keskellä oleva Joulutarina (2007) on kaunis suomalainen ja erittäin jouluinen elokuva, josta olen kirjottanut arvostelun tänne. Kolmas Dario Argento: An Eye for Horror (2000) on dokkari, jota olen pyöritellyt kirppiksillä ennenkin hyppysissäni, mutta jostain syystä se on aiemmin jäänyt ostamatta. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta.


Sitten niitä ihan kaupoista ja nettikaupoista hankittuja elokuvia (joilla tuen taas tallenteiden myyntiä). Nuoremman Cronenbergin mielenkiintoinen ja näyttävä Antiviral (2012) tuli nähtyä muutama vuosi sitten Night Visionsissa ja siitä arvostelu löytyy täältä. Keskimmäinen Bad Milo! (2013) oli pitkästä aikaa vain kansitekstien perusteella tehty hankinta, kummastelin kaupassa hetken että mikä ihme tämä on, tämähän pitää nähdä. Ei ole tullut vielä katseltua. Kolmantena The Cabin in the Woods (2012), josta en näemmä hämmästyksekseni olekaan kirjoittanut arvostelua tänne. Ehkä sitten seuraavalla katselukerralla, mutta paljastettakoon ennakkoon, että pidin elokuvasta.


Sitten näemmä siirryttään Rakkautta & Anarkiaa -osastolle. Ensimmäisenä Lynchin Mulholland Dr. (2001), jonka olen nähnyt viimeksi joskus 2000-luvun alkupuolella vhs-kasetiltani! Täytyy katsella pian, saan tästä todennäköisesti nykyään enemmän irti, vaikka pidin siitä nuorempanakin. Keskellä Gregg Arakin Kaboom (2010), jonka kävinkin muutamia vuosia sitten katsomassa R&A:ssa ja lyhykäinen arvostelu siitä on nähtävissä täällä. Setin vihoviimeinen on Linklaterin Before Midnight (2013), joka herättää minussa erittäin ristiriitaisia tunteita, joista päällimmäinen kuitenkin on toivomus, ettei kyseistä elokuvaa olisi olemassakaan. Lisää jupinaani aiheesta täällä. Pakko se oli kuitenkin saada hyllyyn, koska se toiveistani huolimatta on olemassa.

2 comments:

  1. Tuo An Eye For Horror on mielenkiintoinen, mutta pituudeltaan olisi saanut kyllä olla hieman pidempi. Aihe on sen verran laaja, että tunti ei riitä millään sen käsittelyyn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin kuvitella, tunti kuulostaa hyvin lyhyeltä ajalta aiheesta.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...