Apr 6, 2014

DVDs

Kävin pitkästä aikaa penkomassa kirppisten elokuvatarjontaa. Olen tästä aiemminkin kirjoittanut, mutta olen siis hyvin tarkka siitä, mitä suostun maksamaan kirppisostoksista. Kierrellessäni käytän suuren osan ajasta ihain vain kauhistellessa sitä, millaisia hintoja ihmiset laittavat esimerkiksi juuri dvd-elokuville. Toiset kehtaavat pyytää lähemmäs 10 euroa leffoista, enkä nyt tosiaankaan tarkoita mitään erikoispainoksia tai harvinaisia kappaleita, vaan ihan niitä samoja perusjulkaisuja, joita saa viereisistä marketeista puolet halvemmalla. Kipurajana tekemilleni leffaostoksille onkin jotain pari-kolme euroa. Tällä kertaa kaikki ostamani dvd:t olivat vain euron kappaleelta, joka onkin varsin asiallinen hinta! 


Ensimmäinen löytö oli Veristä Toimintaa! eli Vampppyyrien yö, eli Fangs (2002). En ole nähnyt tätä aiemmin, mutta voisin kuvitella viihtyväni sen parissa, vaikka se onkin melkoisen haukuttu tapaus. Tai sitten en, mutta kokeillaan. Toisena on Oscreitakin voittanut hyvä draamaelokuva Precious (2009), josta kirjoitin muutamia vuosia sitten tänne. Kolmantena saksalainen Lola rennt (1998), jonka näkemisestä on pieni iäisyys, mutta muistaakseni se oli hyvä. Berliinin maisemia on ainakin aina mukava ihastella. 


Ja sitten 4 Great Movies on 2 DVD x 3, näitä samantyyppisiä kokoelmia onkin hyllyssäni jo muutama kappale. Mikään näistä elokuvista ei kuulosta erityisen tutulta, mutta toisaalta on hyvin mahdollista, että jonkun niistä on tullut katsoneeksi joskus muinoin tv:stä. Psychological Thriller Movies sisältää seuraavat: Blind Fear (1989), Mortal Passions (1989), Serial Killer (1995) ja Deadbolt (1992). Silver Screen Hits taas seuraavat:  The Elevator (1996), Once Upon a Texas Train (1988), Cyborg 3: The Recycler (1994) ja Rising Storm (1989). Ja vielä Big Drama Moviesin sisältö: Lewis & Clark & George (1997), Purgatory (1988), Mindfield (1989) ja Flipping (1997). Toivottavasti joukosta löytyisi myös joku vanha tuttu! Ainoat mukinat voin antaa tuosta Cyborg kolmosesta, inhoan kun tällaisiin kokoelmiin laitetaan elokuvien jatko-osia. 

7 comments:

 1. Minulla on muutama noita nimenomaisia 4 great movies-kokoelmia (13 kpl) ja pari olen jätätnyt väliin pitkälti siksi, että niissä kierrätetään samoja leffoja. Nytkin minulla on kaksi komediakokoelmaa joissa molemmissa on keskenään kaksi samaa ja kaksi eri elokuvaa, joten vaikka nuo ovatkin lähes poikkeuksetta jopa kirpparihinnoilla halpoja, niin hieman se potuttaa joutua ostamaan samoja leffoja saadakseen jotain puuttuvaa. Tuo Silver Screen Hits minulta puuttuu, mutta siinä olevat Cyborg 3 ja Rising Storm ovat sitten toisella kokoelmalla nimeltä Action & Sci-Fi Movies, että sillai. Eikä edes aloiteta nimestä 4 GREAT Movies.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo great on kyllä hieman liioiteltu... Itseltäni löytyi valmiiksi samaa sarjaa ainakin family movies, romance ja hollywoods best, näissä ei olekaan vielä esiintynyt yhtään päällekkäisyyksiä. Ärsyttävää tuollainen, luulisi nyt jokaiseen kokoelmaan löytyvän omatkin leffat!

   En ole muuten onnistunut löytämään näistä julkaisuista juuri mitään lisätietoja, olisi hauska nähdä juuri vaikka listaus mitä kaikkia näitä tällaisia on olemassa.

   Delete
  2. Semmoinen listaus olisi kyllä oivallinen keksintö.

   Delete
 2. Aina lähtee 4 Great Movies -boksit mukaan kun sopuhintaan löytyy. Hyvää shittiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meinasin kommentoida, että näitä ei taida muualla oikein näkyäkään kuin kirppiksillä, mutta itseasiassa ensimmäiset tällaiset ostin ihan Poptorin myyntipisteestä!

   Delete
 3. Aijai, psychological thriller movies kokoelma on klassikko. Rakastan deadboltia, mutta ihan hyviä ovat myös blind fear sekä serial killer. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ole vieläkään ehtinyt katsoa mitään näistä kokoelmista, mutta kiva kuulla, että niistä löytyy hyvääkin katsottavaa!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...