Feb 12, 2014

DVDs

Esittelyssä uusimmat leffaostokseni ja tällä kertaa koko setti on sellaisia, joita en ole aiemmin nähnyt.


Nämä kolme vähän samalla ajatuksella varustettua eläinaiheista kauhuelokuvaa vaikuttivat kiinnostavilta. Saastuneen metsän eläimet hyökkäävät ihmisten kimppuun elokuvassa Day of the Animals (1977), italialaisessa elokuvassa Belve feroci (1984) saastunutta vettä nauttineet verenhimoiset eläintarhan asukit sen sijaan rynnii kaupunkiin  ja elokuvassa Frogs (1972) taas suon maaperä on saastunut ja sammakot loikkivat pahiksina ihmisten kimppuun.


Erehdyin ensin luulemaan tuota ensimmäistä vasemmalta kamalaksi Vampires Suck -parodiaksi, mutta sitten kiinnitin huomion Alice Cooperin ja Iggy Popin nimiin sen kannessa! Tämä Suck (2009) on siis aivan eri elokuva ja se vaikuttaa hyvältä: Blood, sex and rock 'n' roll. Keskimmäinen Johnny Deppin ohjaama The Brave (1997) on kyllä tuttu, mutta en ole nähnyt sitä koskaan. Leffa tosin meinasi jäädä tälläkin kertaa hankkimatta tuon ruman tekstillä roiskitun kannen takia. Viimeinen Killer Joe (2011) herätti mielenkiinnon mm. ohjaaja William Friedkinin vuoksi, samoin myös kannen teksti houkutteli: A totally twisted deep-fried Texas redneck trailer park murder story.

6 comments:

 1. Nuo eläinkauhistelut on kyllä omalla tavallaan varsin viihdyttäviä katsottavia. Tuo Suck taasen on pariinkin otteeseen pyörinyt hyppysissäni divarissa, mutta joka kerta se on jäänyt lopulta ostamatta. Kerrohan sitten oliko se mistään kotoisin vaiko ei?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suck varmaan tulee katseltua hyvinkin pian, mielenkiinto on suuri. Lupaan myös kirjoittaa siitä jotain heti kun saan aikaiseksi!

   Delete
 2. Tulet nauttimaan noista eläinkauhisteluista, sillä kukapa ei nauttisi kun vastaan tulee eläimiä joiden päämääränä on "repiä kappaleiksi joka ikinen ihminen, joka niiden tielle osuu!"

  Eräs ystäväni on moneenkin otteeseen suositellut minulle tuota Suck-elokuvaa, mutta jotenkin se on vain jäänyt ostamatta. No ainakin Vampires Suck minulta löytyy. Valitettavasti.
  Eniten Suck kiinnostaa nimenomaan mukaan haalittujen muusikoiden vuoksi, mikä on hieman tyhmä syy sillä eipä Alice Cooperkaan ole leffarooleillaan juuri vakuuttanut, eikä hyvät muusikot näyttelijöinä ole sama kuin bändit joissa he ovat. Mutta kuitenkin Alice Cooper, Henry Rollins, Alex Lifeson, kyllä se houkuttaa.
  Mistä tulikin mieleeni, että Rollinsin talk show oli mainio ja voisi tehdä paluun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kunhan ne eläimet myös varmasti rökittävät ihmiset, sillä en halua katsella kun eläimiä satutetaan/tapetaan! Nuo leffojen takakansitekstit olivat muuten aika hupaisia.

   Kieltämättä nuo Suckin muusikot nostivat erityisesti mielenkiintoani, mutta noin muutenkin elokuvan idea kuulosti hauskalta ja yleensä olen viihtynyt kaikenlaisten rock-kauhuilujen parissa. Toivottavasti ei tarvitse pettyä!

   Delete
 3. Tuo Frogs on ainakin ihan rattoisaa kankkusviihdettä, voisi nuo muutkin käydä jostain alelaarista noutamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuulostaa hyvältä. Niin ja sellaisestahan nämä tuli tosiaan pengottua!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...