Apr 2, 2013

DVDs

Pitkästä aikaa tuli tehtyä elokuvahankintoja kirpparilta. Ostan mielelläni leffoja käytettynä, mutta en voi hyväksyä sitä, että kirppareilla yritetään myydä tavaroita kalliimmalla kuin viereisessä marketissa. Valitettavan monilla kirppiksillä juuri dvd-elokuvista pyydetään 5-10 euroa, joka on ihan mahdottoman paljon liikaa. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin löytämään leffoja asialliseen hintaan alle parilla eurolla ja nämä lopulta valitsin mukaani:


Entropy (1999) on itseasiassa tässä minun kannessa nimellä U2 My Friend ja kannesta muutenkin sai sellaisen kuvan, että bändi U2 olisi tässä suuressakin osassa, jonka vuoksi ostin leffan äidilleni katseltavaksi. Ei bändiä nyt niin hirveästi kuulunut tai näkynyt, mutta olihan tämä toimiva myyntikikka. Scream 4 (2011) oli mielestäni ihan hyvä jatko-osa ja olihan se hankittava kolmen edeltävän osan kaveriksi hyllyyn. Loistava American Psycho (2000) puuttui jostakin kumman syystä vielä hyllystäni ja asia tuli vihdoin korjattua. Go (1999) minulla on tähän asti ollut vain vhs-kasettina ja tykkäsin ainakin nuorempana leffasta aika paljonkin.

2 comments:

  1. Minä ostin Scream nelosen ihan puhtaasti siksi, että saisin pidettyä kokoelman ehjänä. On se sentään neljänneksi onnistunein Screameista

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itse olin nelosesta ihan positiivisesti yllättänyt kun oli odotukset niin maassa edeltävästä osasta ja pidänkin tätä kolmosta parempana. Tosin kolmatta en ole katsonut vuosiin, ehkä sen jo kohta pystyisi katsomaan taas.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...