Feb 15, 2013

DVDs

Niin kivaa kun onkin penkoa leffa-alekoreja ja tehdä niistä mahdottoman hyviä löytöjä, niin sitä mahdottomampaa on löytää jokin tietty elokuva kaupan valikoimasta. Olen nyt kolmeen otteeseen käynyt useammankin kaupan elokuvaosastolla etsimässä kahta parin vuoden sisällä ilmestynyttä ja vielä varsin hyvin menestynyttä elokuvaa tuloksetta. Millä ilveellä niistä miljoonista eri sorttisista alehyllyistä pitäisi löytää etsimänsä leffat, kun ne eivät noudata minkäänlaista aakkos- tai genrejärjestystä? En löytänyt siis tälläkään kertaa etsimiäni leffoja, mutta ei sieltä hyllyjen välistä tarvinnut myöskään tyhjin käsin lähteä. Ostokset:


Night Visionsista tuttu Some Guy Who Kills People (2011), arvosteluni siitä löytyy täältä. Tykkäsin leffasta ja näitä Night Visionsin omia julkaisuja olisi kiva kerätä enemmänkin hyllyyn.


Tuff Turf (1985) kuulostaa äärimmäisen tutulta ja olen varmasti törmännyt siihen aiemminkin, mutta en silti muista olenko edes nähnyt sitä! 80-luvun teinileffa ei voi olla huono hankinta.

2 comments:

  1. Tuo Tuff Turf oli pitkään sellainen leffa, jonka muistin joskus vuosia sitten nähneeni joltakin ulkomaiselta töllökanavalta, mutta sen nimeä en mitenkään jaksanut jostakin syystä muistaa. Muistin vain sen, kuinka Spaderia siinä kiusattiin ja sitten hän sai moisesta meiningistä tarpeekseen. Ja että pidin elokuvaa hyvänä vieläpä, haluten kokoelmiini/nähdä uudelleen.

    Yhtenä kauniina päivänä (ei niin kovin kauaa) sitten äkkäsin levyn Anttilan alelaarista, tietämättättäni tietenkin kun en nimeä muistanna, ja olin positiivisesti yllättänyt havaitessani, jotta tämähän se pätkä olikin, jota olin pitkään etsinyt/halunnut. Tästä iso kiitos Anttilan leffavastaavalle, joka oli sen sinne myyntiin tilanunna.. :D

    ReplyDelete
  2. Tuff Turfista on itsellänikin sellainen tunne, että mahdollisesti olen nähnyt sen joskus. En vaan nyt muista siitä mitään, mutta kenties sitten muistuu mieleen kun sitä nyt alkaa katsella. Saman ketjun alekorit minuakin ilahdutti näillä löydöillä!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...