Jan 13, 2013

DVDs

Koska ei jostakin syystä huvita kirjoittaa arvosteluja, niin esitellään vaihteeksi leffahyllyni uusimpia tulokkaita! Tilasin jonkin aikaa sitten leffan, jonka olemassaolon olin jo melkein ehtinyt unohtaa. Näin tämän Life Is Hot in Cracktownin (2009) kolmisen vuotta sitten ohjaajan itsensä esittelemänä Night Visionsin näytöksessä ja pidin silloin leffasta erittäin paljon ja tuolloin jopa vertasin sitä Unelmien sielunmessuun! Tämä täytyy katsella mahdollisimman pian ja toivon todella, että se on niin hyvä kun muistelen.


Joulupukilta sain tällä kertaa elokuvajutut lähinnä kirjojen muodossa, mutta nämä kaksi Disney-klassikkoa löytyivät paketeista: Fantasia (1940) ja The Lion King (1994). Fantasia löytyy myös lapsuuden vhs-kasettina, mutta Leijonakuningasta en itseasiassa ole koskaan omistanut.


Tämä tv-sarjaboksi puolestaan osui silmääni kaupassa ja ostin sen lähinnä mielenkiinnosta, koska koko boksilla oli hintaa tasan 2 euroa ja juonikuvaus kuulosti kiinnostavalta. Muistelisin katsoneeni tätä joskus jonkun pätkän, mutta en ollenkaan muista mitä pidin siitä. Studio 60 on the Sunset Strip (2006) näyttää kuitenkin olleen ihan kehuttu sarja, kokeillaan!



Kuvat: amazon.com, cdon.com

2 comments:

  1. Minulla sellainen muistikuva, jotta SubTV näytti tuosta Studio 60 jossakin vaiheessa. Jakson tai pari taisin sitä silloin katsoa. Mutta kuten sinäkin, en yhtään muista mitä mielipuolta siitä mahdoin ollakaan.. :D

    ReplyDelete
  2. Samaa muistelin. Sekoitan tämän kyllä ainakin osittain myös 30 Rock -sarjaan, jota olen katsellut ihan yhtä vähän.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...