Jan 20, 2013

100 Movie Facts About Me - Part XX


Osa 20

96. Ala-asteen ensimmäisillä englannin tunneilla opettaja kommentoi minulle, että taidan katsella paljon elokuvia ja sain kuulla samaa vielä korkeakoulussakin. Syytän itsekin opettajien tapaan elokuvia siitä, että olen aina ollut huono opiskelemaan kielioppisääntöjä, korvakuulolla pärjää.

97. Huomaan toisinaan miettiväni turhan pitkään, että miten joissakin tilanteissa kuuluu kommentoida suomeksi, eli keksisin ns. paremman replan englanniksi. Uskon tämänkin johtuvan siitä, että katselen niin paljon englanninkielisiä elokuvia.

98. Viisi suosituinta hakusanaa, joilla päädytään blogiini ovat päättymätön tarina, dead snow, kreivi dracula, niin sanottu elämäni ja ace ventura. Hävettää vähän, etten edes ole kirjoittanut Dead Snow:sta kunnon arvostelua tänne.

99. Katselen leffani suurimmaksi osaksi leppoisasti tässä:


 
100. Omistan tällä hetkellä 636 dvd-elokuvaa, joista suurin osa näkyy tässä:Osa 19 täällä

---
Loppuihan tämä viimeinkin. 20 kuukautta tätä "iloa" kestikin ja suureksi yllätyksekseni onnistuin julkaisemaan joka kuukausi viisi leffafaktaa itsestäni. Monen monta turhaa asiaa tulikin kerrottua ja monesti mietin, että minkä ihmeen takia kirjoitan näitä. Mutta ei tätä viitsinyt keskenkään jättää! Alussa minulla mielestäni oli joku hyvä visio siitä miten saan jutut riittämään ja piti olla erilainen teema joka osalle. No ei se sitten ihan onnistunut.

4 comments:

 1. Onneksi olkoon projektin maalilinjan ylityksestä.

  Noita hakusanatuloksia on aina välillä hauska vilkuilla tilastoista, sillä välillä ne ovat aika päättömän oloisia. Yksi joka jäi vahvasti mieleeni oli "huone täynnä irtopäitä" ja olisinkin halunnut tietää, että mitä hittoa senkin haun tehnyt oli oikeasti etsimässä.

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon minunkin osaltani.
  Kuten noir, niin minäkin katselen vähän väliä noita hakusanoja, jotka johtavat blogiini ja yleisin niistä on ollut tähän mennessä tuo Uinu, uinu lemmikkini ja sen jälkeen The Omen, joista kumpaakaan en pidä parhaimpina arvosteluinani, mutta silti The Omen on saanut eniten katselukertoja. Hmm...

  ReplyDelete
 3. Onnittelut myöskin minun puolestani. :D

  ReplyDelete
 4. Kiitän. Niitä hakusanoja on tosiaan hauska seurailla ja toisinaan on ihan pakko itsekin kokeilla, että miten ihmeessä joillakin hakusanoilla on edes päätynyt tänne!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...