Dec 27, 2012

Lisää elokuvakirjallisuutta

Joulupukki toi hieman täytettä elokuvakirjallisuusosastoon, joita siis esittelin aiemmin täällä. Kuvat saa taas klikattua suuremmaksi lähempää tarkastelua varten.

Elokuvan hirviöt
Sohvaperunan leffaraamattu
1001 Movies You Must See Before You Die

5 comments:

 1. Hassua että tosta viimeisestä tulee ilmeisesti koko ajan päivitettyjä painoksia markkinoille. Nyt on jo Tinker Tailor Solder Spy päässyt kansikuvaan. Mitäköhän leffoja on jäänyt kirjasta pois kun uusia on tullut tilalle, jotta määrä ois kuitenkin 1001... :)

  ReplyDelete
 2. Samaa kuin Tiinanen mietin minäkin. Aivan kuin uuden kirjan ilmestyessä ne jotkut listalta putoavat eivät enää olisikaan niin hyviä, etteivät edes tonnin mahdu mukaan. Pitäisiköhän noiden kirjojen olla olla aina vain numeraalisesti suurempia? 1003 Movies You Must See Before You Die, 1023 Movies You..., 2001 Movies...
  Oma kirjani sarjasta on niinkin kaukaa kuin vuodelta 2004 (kannessa kuva Psykosta) ja tuorein listalle päässyt elokuva on Kill Bill vol. 1

  Tuota Landisin kirjaa ehdin kerran hetken kirjakaupassa kuolata.

  ReplyDelete
 3. Tuo Landisin Jussin kirja on kyllä sellainen, että sen ostoa on pakko harkita jossakin kohtaa lähitulevaisuutta. :D

  ReplyDelete
 4. En ole oikeastaan juuri tuon vuoksi koskaan tullut hankkineeksi tämän opuksen mitään painosta. Olisi kiva omistaa koko listaus, mutta aina vaan uusien painosten ostaminen hyllyyn tuntuisi aika hullulta kun kuitenkin suurin osa sisällöstä pysyy ihan muuttumattomana.

  Mutta olisi aika hassua jos lista ei päivittyisi koskaan ja elettäisiin vaan sen mukaisesti, mitä elokuvia oli ensimmäiseen painokseen mennessä julkaistu. Tietysti tuo ...noirin mainitsema kasvava lukema voisi olla paikallaan, mutta toisaalta taas ideana on kai kuitenkin olla se jonkinlainen top-listaus ja rajaton määrä elokuvia saisi tämän ehkä pursuilemaan ihan yli. Hankala juttu.

  Jostakin näin sellaisen tiedon, että lukema olisi tämän uusimman painoksen jälkeen todellisuudessa 1093.

  ReplyDelete
 5. Itsekin ihastelin useaan otteeseen kaupassa tuota Landisin kirjaa ja joulupukki sen osasikin sitten tuoda! Se on kyllä upea.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...