Jun 10, 2012

BDs

Leffaostoksetkin ovat olleet viime aikoina aika vähäisiä, mutta tällainen tuli hankittua:


Kyseessä on siis blu-ray-boksi, joka sisältää omissa erillisissä kuorissaan leffat Alien (1979)
Aliens (1986), Alien³ (1992) ja Alien: Resurrection (1997). Jokaisesta leffasta löytyy kaksi versiota: teatteriversio ja special edition + hyvin extramateriaalia. Tarkoituksenani oli itseasiassa ostaa vain tuo ensimmäinen leffa dvd:nä, mutta sitten huomasin, että tämä koko bd-boksi oli vain muutaman euron kalliimpi (hintaa tällä boksilla oli muuten 13 €), niin suunnitelmat sitten muuttuivat. En ole edes nähnyt näistä kuin alkuperäisen Alienin ja siitäkin on aikaa noin parikymmentä vuotta! Olin tuolloin hädin tuskin kouluikäinen, joten muistikuvat eivät ole erityisen kirkkaita. Tuolloin vielä näytettiin tv:ssä aika lähekkäin tämä Alien ja The Abyss (1989) ja nämä kaksi ovat sitten osittain menneet sekaisin mielessäni. Muistan kuitenkin tykänneeni molemmista leffoista, vaikka katselin silloin aika vähän näiden kaltaisia leffoja (kerrottakoon vielä, että Abyssin näkemisestä on ihan yhtä kauan, joten en oikein osaa sanoa oliko näillä edes hirveämmin mitään yhteistä). Joka tapauksessa on varsin korkea aika ottaa uusintakatseluun Alien ja toki myös nähdä nämä jatko-osat.

4 comments:

 1. Minulta löytyy tuo vastaava Alien-boksi dvd:nä. Muistan maksaneeni itseni kipeeksi silloin kun se aikoinaan ilmestyi, vaan varsin nopeasti se osoittautui koko rahan arvoiseksi ostokseksi. Tietty hieman söi miestä, kun muutaman kuukauden päästä samaa lotjua saikin sitten jo puolet halvemmalla.... heh.

  ReplyDelete
 2. Joo tuo kyllä ottaa päähän. Varsinkin kun ostaa jonkun melko kalliillakin ihan sen takia, koska sitä ei välttämättä pian saa enää ollenkaan. Paitsi näemmä puolet halvemmalla...

  ReplyDelete
 3. Minulla on se Alien Quadrilogy-boksi, joka on edelleen varmaan "täydellisin" boksi mistään elokuvasarjasta ja mietinkin, että kuinka kannattavaa olisi siirtyä tähän Anthologyyn. Onko se nyt merkittävästi erilainen sisältönsä suhteen.
  Siirtyminen Alien Legacy-boksista Quadrilogyyn kiukutti hieman, kun siinä jäi se Legacy-dokumnetti pois, mutta se korvaantui laajemmalla dokkarikamalla. Joten jos Anthologyssa on taas uudet ekstrat, niin pitäisikö tämä hankkia Quadrilogyn oheen, vaiko tilalle. Perkele! Toisivat takaisin betan, ettei tarvitsisi vaivata päätä.

  ReplyDelete
 4. Ja toinen hyvä pään kipeyttäjä on juurikin tuo, kun aina vaan tehdään uusia painoksia ja bokseja hieman erilaisilla sisällöillä niistä leffoista, joista haluaisi omistaa juuri sen parhaimman setin.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...