Mar 8, 2018

Honey, I'm too tired to slap you. Bash your face up against my palm.

Pitkästä aikaa tuli hankittua pari sarjaboksia ihan omaan hyllyyn! Olen itseasiassa haikaillut jo monia vuosia Will & Grace -boksin perään, mutta sen hinnat on ollut kaikkialla ihan mahdottomia. Nyt kuitenkin vihdoin ja viimein löysin sen todella hyvästä alesta nettikaupasta. Tämä  kyseinen boksi sisältää siis kaudet 1-8, eli ne vuosina 1998-2006 esitetyt ns. alkuperäiset kaudet. Sarjahan sai viime vuonna taas jatkoa ja ilmeisesti tiedossa on ainakin pari kautta lisää. En itseasiassa tarkkaan muista milloin aloin katsomaan Will & Gracea, mutta en ole sitä ainakaan ihan alusta asti katsonut. Muistan kun näin sen jatkuvasti jossain ohjelmaoppaissa mainittuna ja nimensä takia yhdistin sen samaan aikaan pyörineeseen (erittäin rasittavaan ja ärsyttävään) Dharma & Greg -sarjaan. Joskus kuitenkin vähän vahingossa näinkin pätkän Will & Gracea ja olin ihan myyty, siinähän oli kerrassaan mahtavaa huumoria! Sen jälkeen seurasinkin sitä aika tiukasti, mutta en ole koskaan nähnyt kaikkia jaksoja. En siis malta odottaa, että pääsen vihdoin tämän boksin kimppuun. 


Samassa nettikaupassa sattui olemaan alehinnoin muitakin 90-luvun sarjoja ja hetken aikaa ostoskorini olikin aika huima... Lopulta sain hillittyä itseni ja hankin lisäksi vain Charmed-boksin. Olen tätäkin ollut ostamassa useampaan kertaan, mutta nyt sen sai niin halvalla, ettei voinut enää jättää väliin. Tämä boksi sisältää sarjan kaikki kahdeksan kautta, joita siis esitettiin vuosina 1998-2006. Blogiani pidempään lukeneille tuskin tulee yllätyksenä, että erityisesti nuorempana olin erittäin innostunut kaikista noitajutuista, eikä tämä Siskoni on noita ollut poikkeus. Tämä olikin ihan suosikkejani tuolloin, mutta lopetin sen katsomisen oikeastaan pian sen jälkeen kun Shannen Doherty jäi sarjasta pois kolmannen kauden päätteeksi. Jostakin syystä en innostunut ollenkaan Rose McGowanista "korvaajana" (vaikka näyttelijästä muuten pidänkin) ja pikkuhiljaa sarjan seuraaminen hiipui kokonaan. Nyt on kiva päästä näkemään uudestaan ainakin ne kolme ensimmäistä kautta ja tahdon myös antaa uuden mahdollisuuden lopuillekin kausille!


6 comments:

 1. Ottaen huomioon kuinka iso juttu Will & Grace aikoinaan oli niin aika kadonneilta kukin neljästä pääosatähdestä nyttemmin vaikuttaa. Itse kyllästyin sarjaan aika nopeasti ja samojen ideoiden pyörittämiseen se aika nopeasti tuntuikin turvautuvan, mitä ilmeisesti koetettiin paikata jatkuvilla ns. homoikonivierailijoilla jotka jossain vaiheessa muuttuivat samanlaiseksi rasitteeksi kuin Simpsoneissa olevat julkkisvieraat, eli he ovat mukava vain nimensä vuoksi eivät koska tarina jaksot jotenkin vaatisivat heidän lahjojaan. Lisäksi sarjan hauskempi duo eli Karen ja Jack tuntuivat muuttuvan sarjan edetessä jonkinlaisiksi kainalosauvoiksi koska tosiaan olivat mielenkiintoisempia kuin pääpari, mutta kuten lähes aina sivuhahmojen kohdalla he olivat sitä sivussa ollessaan ja mitä enemmän he saivat tilaa sitä tylsemmiksi kävivät koska se jonkinlainen yllättävä teho laimeni juuri koska tekijät selvästi tajusivat heidän olevan katsojien suosikkeja hyvin laimean pääduon rinnalla ja siksi vetivät heidän vaikka väkisin etualalle.
  Debra Messingin kohdalla etenkin värittömyys tuli siinä vaiheessa selväksi kun huomasi, että hän teki tätä ennen sarjan Ned & Stacey jossa esitti identtistä hahmoa eikä se kertonut hyvää hänen kyvyistään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eipä ole tosiaan näitä tyyppejä juurikaan muissa yhteyksissä näkynyt. Taitaa olla se sama ongelma kuin monissa muissa pitkäikäisissä sarjoissa, että näyttelijöille jää ikuisesti se yhden roolin leima (niin roolittajien kuin katsojien mieleen).

   Karen ja Jack toki olivat ne show'n oikeat starat, mutta itse olen kyllä aina pitänyt myös Gracesta. Will oli ehkä vähän laimea.

   Mutta kiinnostavaa nähdä mitä mieltä olen kaikesta nyt kun sarjan pääsee näkemään alusta loppuun ja onhan tässä myös kymmenisen vuotta kulunut aikaa viime katselusta!

   Delete
  2. Samaa mieltä Noirin kanssa. Erityisen läpinäkyvää ovat nuo hänen kuvailemat asiat tällä uudella reboot-kaudella. Suorastaan kivuliasta katsottavaa.

   Ensimmäiset kolme kautta olivat mielestäni todella hyviä, mutta sitten homma lässähti kuin lehmän häntä. Eniten ärsytti kaikkien turhaakin turhempien sivusivuhahmojen mukanapyörittely kuten Beverly Leslie, joka ei mielestäni missään vaiheessa ollut hauska.

   Megan Mullallylla on ollut jonkin sortin ura sentään. Ainakin sivuosissa...

   Delete
  3. Älkääs nyt, kohta alan katua tuon boksin hankkimista. :D Ei vaan, mielenkiinnolla odotan yhä niiden näkemistä, jännä nähdä alkaako sarja tosissaan tökkiä jossain vaiheessa.

   Nuo uusimmat kaudet ei kyllä hirveämmin houkuttele, mutta eiköhän nekin pidä katsoa jos joskus selviän näistä kahdeksasta ensimmäisestä kaudesta!

   Delete
 2. WIll & Grace!!! En tiedä tarkkaan miten pitkään katsoin, mutta minusta ne vaan toimi : D täällä siis toitotan vastapuoli kommentointia aiemmille. Eihän niistä hahmoista voi olla pitämättä oli juoni sitten mitä vain <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei jes!

   Täytyy kyllä selvästi (tavoista poiketen) kirjoittaa sarjasta jonkinlainen arvostelu tänne kunhan joskus saan katsottua boksin loppuun asti. :D

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...