May 7, 2017

DVDs

Esittelyssä viime aikoina tehtyjä dvd-hankintoja.


Ed Wood Box oli löytö Hampurista ja näin ollen sen kansitekstit ovat saksaksi. Myös tekstitykset löytyy vain saksaksi, mutta sentään alkuperäinen englanninkielinen ääniraita on tallella. Saksassa on vielä valtavan suuria leffa- ja levykauppoja, joissa saa aikaa tuhlattua ihan muutamankin hetken. Valitettavasti siellä yhä vain dubataan leffat, tai sitten vaihtoehtoisesti levyiltä löytyy tekstitys ainoastaan saksaksi. Tätä Ed Wood Boxia en kuitenkaan malttanut jättää ostamatta, sillä tässä sai kertaheitolla aimo annoksen hyvää huonoa viihdettä hyllyyn! Tämä sisältää seuraavat leffat: Plan 9 from Outer Space (1959), Bride of the Monster (1955), Glen or Glenda? (1953), Night of the Ghouls (1959), Jail Bait (1954) sekä dokumentin Flying Saucers Over Hollywood: The 'Plan 9' Companion (1992). 


Masters of Horror -sarjan boksit olivat löytö kirppikseltä. Tässä on siis ensimmäisen kauden kaikki 13 jaksoa kahdessa eri boksissa jokainen omassa kotelossaan (joka on kyllä totta puhuen vähän turhan tilaa vievä ratkaisu, mutta kun halvalla sai). Olen nähnyt näistä kai vain kaksi jaksoa aiemmin.  Nyt sitten pitäisi löytää vielä se toinen kausi!


Sitten pari lapsuuden suosikkia! Peppi oli lapsuuteni sankari, pidin hirmuisesti niin Peppi-kirjoista kuin -leffoistakin. Tämä hankkimani julkaisu sisältää vuonna 1970 ilmestyneet leffat Peppi Pitkätossu seitsemällä merellä ja Peppi Pitkätossu karkuteillä. Vaikka nämä olivatkin lapsuudessani jo 20 vuotta vanhoja pätkiä niin kyllä ne vain upposivat erittäin hyvin, pidin varsinkin tuon jälkimmäisen leffan lentävästä autosta! Lassie-kokoelma taas sisältää elokuvat Lassie Come Home (1943), Son of Lassie (1945) ja Courage of Lassie (1946). Jostakin syystä olin lapsena erityisen ihastunut vanhoihin leffoihin, pidin niin Shirley Templestä kuin Suomisen Olli -elokuvista. 


Sitten hieman erilainen dvd, nimittäin dvd-lautapeli nimeltään Atmosfear! Muistan tämän kyllä etäisesti kauppojen hyllyiltä kymmenisen vuotta sitten, mutta en oikeastaan tiedä, miksei se aiemmin ole herättänyt kiinnostustani. Nyt tämä osui pitkästä aikaa silmiini kirppiksellä ja hintalapun 1,5 euroa sai ostamaan kotiin asti. Onneksi siinä oli myös kaikki osaset tallella. Se myöskin näytti aika hienolta, mutta itse peliä en ole vielä päässyt kokeilemaan.

4 comments:

  1. Minullakin on tuo Atmosfear. En tosin ole pelannut sitä kertaakaan, mutta mukana tulleen levyn katselin läpi. Gatekeeper on tyly tyyppi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekisi kyllä mieli jo kurkistaa miltä levyn sisältö näyttää!

      Delete
  2. Atmosfear on aikas mainio peli. Tuli nuorempana paljonkin pelattua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei mahtavaa jos se on oikeasti hyvä peli!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...